Planuje kupno orbitreka magnetycznego, wiem jaki chce model, jakie koło zamachowe, jaka jest cena itd...
Chce sie tylko dowiedziec czy ktoras z was cwiczyla na orbitreku magnetycznym?
Ja czasami jak w koncu dotarlam na silownie to owszem korzystalam z tego sprzetu ale wiecie jak to jest jak chodzi sie nieregulrnie i ma slomiany zapal. Dlatego planuje kupno do domu a moj facet laskawie zrobil mi na niego miejsce w silowni - a jesli on musi cos wyrzucic i to robi to jest swieto lasu! Wiec postanowilam skorzystac z jego "dobroci".
Pytanie tylko czy widzialyscie u siebie efekty po cwiczeniu na tym cudzie techniki?
A moze polecacie cos innego ?
Gabaryty musza byc mniej wiecej wielkosci orbitreka bo wiecej miejsca nie wywalcze:D
im większe koło zamachowe tym większy komfort ćwiczeń. na takim z małym kołem się nie da ćwiczyć na dłuższą metę.
no i wiadomo, jak kupisz dziadostwo za 200 zł to będzie dziadostwo nic więcej.
Wiem co kupic bo to juz moj facet sie tym zajmie - on gadal o jakims kettler czy jakos tak - nie pamietam - kolo zamachowe duze z tego co wiem. Chodzilo mi o efekty, bo jak bede smigac na tym codziennie a efekty zobacze po 4 miesiacach jak po steperze w moim przypadku to sie zniechece i tyle bedzie z cwiczenia. Ale wielkie dzieki za opinie:D
Wysłany: Pią 05 Sie, 2011 03:30
orbitrek
Dziewczyny, mam zamiar nabyć to urządzenie. Nie mam pojęcia, które firmy i modele są ok, a które nie. Polecicie coś?
_________________ From too much love of living
From hope and fear set free
We thank with brief thanksgiving
Whatever gods may be
That no life lives forever
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wysłany: Pią 05 Sie, 2011 10:17
Shame on me Ale szukajka nie pokazała
Tak czy siak, odpowiedzi na moje pytanie nie ma... To, że działa, to wiem, chodzi o to, że nie chce bubla kupić
_________________ From too much love of living
From hope and fear set free
We thank with brief thanksgiving
Whatever gods may be
That no life lives forever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum