witajcie
lekarz przepisal mi orgametril na wywolanie miesiaczki, po dwie tabletki dziennie i przez 5 dni. niestety lekarz zajety chwaleniem sie certyfikatami nie odpowiedzial mi na pytanie czy jesli dostane okres np. w 3 lub 4 dniu brania tabletek, mam przestac je brac czy dociagnac do ostatniego, piatego dnia?
[ Dodano: Sro 06 Lip, 2011 11:34 ]
i jeszcze jedno pytanie. wzielam tabletke o 9 rano dzisiaj a teraz zauwazylam na wkladce jakas niewielka plame, brazowa. czy to juz utleniona krew czy co?
ale lekarz kazal mi sie zglosic albo po tygodniu od ostatniej tabletki jak nie dostane okresu, albo w 3-5dniu cyklu. to skad bede wiedziala kiedy zaczal sie cykl skoro bede miala ciagle krwawienia?mam bardzo nieregularne miesiaczki a poza tym bardzo stresujaca sytuacje w domu zwiazana z choroba mamy i nawet nie ogarniam tych wszystkich spraw :/ nie wiem ile co trwa, nie mam sily tego liczyc :/ nie mam nawet pojecia ile trwa moj cykl ani kiedy mialam ostatni okres (dokladnie).;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum