Witam
Chciałam sie zapytac, bo baba w aptece byla nie za mila i wolalam sie jej nie pytac czy moze ktos wie cyz takie leki jak: Klarmin (to chyba antybiotyk a nie wiem czy kazdy antybiotyk osłabia tabletki), alermed jeszcze mam tam syrop ale chyba syropy to raczej nie szkodza. Jak bedzie trzeba to napisze składy ich bardzo prosze o pomoc
czytalam i o tabletkach anty nic nie widzialam dlatego pytam:/ a 1 raz choruje jak biore tabletki i nie wiem cyz kazdy antybiotyk oslabia tabletki czy nie bo na ulotce np mercilonu bylo wypisane kilka antybiotykow ale to moga byc np przyklady
justy [Usunięty]
Wysłany: Wto 01 Sty, 2008 13:22
nie wpływają
Momika [Usunięty]
Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 21:49
nie chcem zakladac nowego tematu wiec zapytam przy okazji czy antybiotyki takie jak Dumox itp, maja jakis wpływ na skutecznosc tabletek??
no to myslałam o tym, a nazwe widziałam tego co napisała uzytkowniczka
jeszcze raz sorka...chyba za mocno jestem rozkojarzona...
Melania20 [Usunięty]
Wysłany: Wto 15 Sty, 2008 21:58
Czesc sorki ale nie wiedzialam gdzie to napisac, Mam pytanie dotyczące lekarstw które osłabiają działanie tabletek anty. Czy Stilnox ktory jest lekiem uspakajającym tez wpływa na osłabienie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum