Hanca, w rossmanie jest pare suchych szamponow - m. in. syossa i isany, tego niestety nie ma, ale moze warto tamte sprobowac, jesli jeszcze nie mialas okazji?
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
w rossmanie jest pare suchych szamponow - m. in. syossa i isany, tego niestety nie ma, ale moze warto tamte sprobowac, jesli jeszcze nie mialas okazji?
Mam obecnie z Syossa (zielony) miałam równiez jakis za 16 zł tez z rossmana ale nie pamietam nazwy. Oba działały podobnie. Im dłuższe wlosy tym moze być mniej skuteczny ale jeśli chodzi o grzywke to naprawde działa niczego sobie. Planuje wypróbowac tez Isanę bo jest najtańsza
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012 20:06
Z tego co słyszałam Batiste jest jednym z lepszych suchych szamponów. Sporo rodzajów do wyboru i jest nawet jakiś z lakierem do włosów.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
http://wizaz.pl/kosmetyki...p?produkt=41258 Polecam krem z kozim mlekiem z Eveline. Oczywiście nie nakładam na twarz, chociaż producent przyzwala... ale do ciała sprawuje się super. Nawilża, szybko się wchłania (nie zostawia takiej tłustej powłoki) i jak dla mnie przepięknie pachnie:)
I cena.. ok 11 zł
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 13:38
A ja polecam krem do rąk Eveline bio kozie mleko 5w1. Działa super na moje zmasakrowane od mrozu ręce. Dobrze się wchłania, pachnie bardzo delikatnie i ładnie, jest niedrogi.
Jedna uwaga: jak podajecie linki, to proszę o link do strony producenta, link do wizażu nie jest tu nam do niczego potrzebny.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mnie chodzi o fakt linkowania do innego forum, no ale jak wam potrzeba, to się nie będę czepiać
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Polecam błyszczyki Essence - Stay with me. Tanie (ok. 8zł), mają fajną w miarę gęstą konsystencję ale się nie kleją i dają bardzo ładny efekt. Przy nieco większej ilości można uzyskać ładną taflę.
Kilka tygodni temu kupiłam odcień My favorite milkshake i jako że byłam zadowolona to dziś dokupiłam drugi - Kiss kiss kiss i tym drugim jestem absolutnie zachwycona! Taka półtransparentna czerwień z domieszką różu.
Bardzo podoba mi się u kobiet intensywna czerwona szminka na ustach ale ja niestety nie mam odwagi takiej nosić ani na co dzień ani na wieczór, a ten błyszczyk mnie satysfakcjonuje i będę nosić bez oporów.
Daję zdjęcie znalezione w necie (moje odcienie to te po lewej na górze i na dole), tutaj widać że błyszczyki nałożone w małej ilości ale odcień mniej więcej widać. Ja tam nakładam więcej zawsze więc efekt nieco mocniejszy
Wysłany: Sro 15 Lut, 2012 10:29
hope88, Essence jest marką, którą można dostać w Drogerii Naturze. Tylko
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum