w sumie tu mi najbardziej pasuje
świeczka la rissa zapachowa z biedronki:
ja jestem zakochana w tej cytrusowej, fajnie się wypala, etykietka się odkleja, a zapach obłędny - nie taki chemiczny cytrus.
No rewelka, cena 4,45zł, czy jakoś tak.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
wielkość jest taka jak szklaneczka do drinka, nie ma wagi na opakowaniu.
Producent pisze, ze wypala się 30h i tak jakoś jest. mi sie jedna wypaliła tak fajnie, ze doczysciłam szkiełko i mam świecznik na podgrzewacz.
Ja lubie kadzidełka, świeczki, ale jestem bardzo na zapachy wrażliwa i jak mi jakiś nie podpasuje, to bardzo zle się czuję.
miałam tylko cytrusową raz, są jeszcze owoce leśne i jakaś czerwona - nie pamiętam.
a kupiłam, bo w znajomym kinie pięknie pachniała.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
magdusia, Ja je woze w bocznych kieszeniach (po 3 z kazdej strony) i pod siedzeniami z tylu. Moje autko wymaga wymiany filtrow, dlatego czasem smierdzi mu sie lekko kanalizacja. Swieczki bardzo dobrze to absorbuja (ofc. filtry tez trzeba ebdzie wczesniej czy pozniej wymienic).
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
Ja jestem średnio zapachowa, wiele takich zapachów drażni mnie sztucznością, a jak palę świeczki, to mam wrażenie, że mi tlenu w mieszkaniu braknie
Bardzo lubię wlać do wieszanego na grzejniku nawilżacza powietrza (mam na myśli ceramiczny pojemnik na wodę) parę kropel Olbasu Miałam kiedyś podgrzewacz na olejki zapachowe, ale przy przeprowadzce zostawiłam go na starym mieszkaniu. Chyba muszę pod niego podjechać, jeśli moja dawna współlokatorka go nie używa
Ale zainteresowała mnie ta biedronkowa świeczka. One są w stałej ofercie, czy pojawiają się, jak sporo fajnych rzeczy, tylko takimi "rzutami"?
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ale zainteresowała mnie ta biedronkowa świeczka. One są w stałej ofercie, czy pojawiają się, jak sporo fajnych rzeczy, tylko takimi "rzutami"?
stała oferta , ja z tej serii kupuję te małe podgrzewacze są o zapachu wanilii i pomarańczy
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum