Dziewczyny potrzebuje pomocy:
Na moich nogach od jakiegos roku coraz czesciej pojawiaja sie "pajaczki", pekaja naczynka. Znacie na to jakies sposoby? Depilator juzdawno odstawilam, bo przy nim sie zaczely pojawiac, ale jest ich coraz wiecej, boje sie, ze zrobia sie bardziej widoczne.
Jakie kremy, zele czy cus?
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Zielona,
tez mam ten problem
podczas kapieli masuje sobie te miejsca gdzie robia mi sie naczynka i powiem Ci ze narazie nie widze duzej poprawy ale tez nie powstaja nowe;>
a z checia kupilabym jakis krem ale nie wiem za bardzo jaki;>
bo okropnie to wyglada
_________________ Czas ucieka, kiedy go nie pilnujesz [P.Coelho]
Zrezygnujcie z gorących kąpieli, ale o tym pewnie wiecie.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
O tym nie wiedzialam, bedzie mi ciezko bo uwielbiam, no ale w Krakowie raczej nie bede miec wanny...
Kupilam jakis krem w aptece, dali mi taki do twarzy trzy dychy kosztowal a mala tubka wiec licze, ze nie wywalilam kasy w bloto...
Czego jeszcze nie wolno mi robic?
mam ten sam problem co wy dziewczyny. I tak jak Cleffekt czesto podczas kapieli masuje (a czasami wrecz szoruje) gabka nogi. pomaga ale na ktotko, znikaja a potem znowu sie pojawaiaja. a do tego sa bardzo zlosliwe, bo przez zime ich nie ma, ale jak jest cieplo i nogi trzeba pokazac to dopiero sie pojawiaja.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
ok,zwracam honor. musialo wciac caly temat o zylkach. mowilysmy tam ze dobry jest zel kasztanowy z ziaji na takie rzeczy.
pomaga duzo ruchu, gdy dluzej siedzisz wstan i sie przespaceruj, raz na jakis czas kladzenie nog wyzej niz glowa, nie zakladanie nogi na noge (bron was Panie Boze-to jest najgorsze). zwracanie uwagi czy skarpekti, badz podkolanowki nie uciskaja lydek.
Zrezygnujcie z gorących kąpieli, ale o tym pewnie wiecie.
niestety to jest niewykonalne
ja mialam zawsze dwa pajaczki, ale ostatnio coraz wiecej ich szczegolnie na udach :/ po maturze biore sie za siebie, bo te 3 lata zwolnien z wf daja mi sie we znaki :/
Lioton 1000 działa na to też? Tzn. wiem że zmniejsza opuchliznę, ale czy coś z żylakami... Bo ten żel o którym mówiłam jest specjalnie przystosowany do skóry naczynkowej.
Wysłany: Wto 15 Maj, 2007 17:27
niestety mnie też dotyczy ten problem. jednak najbardziej martwi mnie pęknięta krwinka na nosie. niby malutka, ale widać. można ją jakoś usunąć? słyszałam, że zabiegi prądowe u kosmetyczki pomagają. wiecie coś o tym...
niestety mnie też dotyczy ten problem. jednak najbardziej martwi mnie pęknięta krwinka na nosie. niby malutka, ale widać. można ją jakoś usunąć? słyszałam, że zabiegi prądowe u kosmetyczki pomagają. wiecie coś o tym...
u kosmetyczki na wzmocnienie naczynek wprowadza wit. c... tylko trzeba byc niepalacya osoba.
destiny napisał/a:
Cytat:
Lioton 1000 działa na to też?
moja mama mowi ze to najlepsza masc jaka w zyciu miala. nie wiem jak tam z pajaczkami ale wiem ze na wszelakie opuchlizny jak reka odjal:)
Można to usunąć u dermatologa, kiedyś mi proponowano.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Slyszalam o usuwaniu, nawet widzialam w telewizji usuwanie z twarzy. Problem w tym, ze tego duzo bo na nogach, no i nie ma zadnej gwarancji, ze nowe sie nie pojawia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum