No właśnie ...
I po co ?
Piszta, bo motywacji mi trzeba.
Kitsune - ciiiiiichooooo bądź !
_________________ "Kaznodziejów omijam z daleka, choć w kościołach oglądam obrazy.
Cenię talent i mądrość człowieka i nie ufam facetom bez skazy"
Ostatnio zmieniony przez Hanca Nie 27 Mar, 2011 14:28, w całości zmieniany 1 raz
magratka [Usunięty]
Wysłany: Pon 25 Kwi, 2005 17:01
jka to Ci napisalysmy w innym dziale. tak jak gles, jestem za elektrostymulacja. po co masz brac Zyban - lek psychotropowy jak moze sie udac mniej inwazyjnymi metodami ! na tak drastyczne rozwiazanie zawsze jest czas.
a po co? po to zeby byc piekna, zdrowa, miec lepsza wydolnosc organizmu. a poza tym niepalenie jest trendy, glamour, jazzy i co tam jeszcze sobie wymyslisz po zagranicznemu a poza wszystkim to chlop Cie prosi !
gles [Usunięty]
Wysłany: Pon 25 Kwi, 2005 17:07
Mala, smierdzisz fajami jak stary cap, wydajesz kupe forsy na glupie fajki zmiast na cos fajnego dla siebie, pomysl co bedzie za kilkanascie, dziesiat lat, bedziesz charczec jak stary motor.
da sie silna wola :> tak lazilam za moim facetem, tak mu pieprzylam nad uchem, ze sie w koncu wkurzyl i powiedzial: od jutra koniec. (a powiedzial to w srodku nocy). zapalil jeszcze kilka fajek, ale to byly przypadkowe. od sierpnia nie pali, a wczesniej jak lokomotywa.
z kolei moj tato rzucil palenie dzieki elektrostymulacji i jak widzi fajki, to mu sie na wymioty zbiera (takie jest m.in. dzialanie kompa)
Zyban to wg. mnie ostatecznosc, zreszta niepotrzebna.
Guzik prawda - pięknie mi się z perfumami zapachowo komponują.
gles napisał/a:
wydajesz kupe forsy na glupie fajki zmiast na cos fajnego dla siebie
Fajki są fajne dla mnie.
gles napisał/a:
z kolei moj tato rzucil palenie dzieki elektrostymulacji i jak widzi fajki, to mu sie na wymioty zbiera (takie jest m.in. dzialanie kompa)
No dobra ... teraz na poważnie.
A na czym ta elektrostymulacja w sumie polega ?
To jest to samo, co biorezonas ???
_________________ "Kaznodziejów omijam z daleka, choć w kościołach oglądam obrazy.
gles [Usunięty]
Wysłany: Pon 25 Kwi, 2005 19:05
najpierw mi powiedz co to jest biorezonans
powiem po swojemu, hehe. tato poszedl, zapisal sie i wplacil 50 zl. kobieta kazala mu wypalic polowe fajki, druga polowe zbadala swoimi czarami i wyszlo jej ile nikotyny ma tato w organizmie czy cos takiego. potem zalozyla mu na glowe helmofon i polozyl dlonie na plytce - wszytsko podlaczone do kompa. to bylo przesylanie jakichs fal do mozgu.
w sumie takie czary-mary, ale podzialaly.
byl na 3 seansach, 2 zrobil bo bardzo chcial zapalic, a 3 zrobil dla swietego spokoju. tym bardziej uleglym udaje sie po 1 seansie.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
No dobra ... teraz na poważnie.
A na czym ta elektrostymulacja w sumie polega ?
No cóż, nosisz przy sobie takie małe urządzenie, kt. stale Cię monitoruje i reaguje na kombinację skurczów mięśni chcrakterystycznych dla określonych czynności: wyjęcie paczki z torebki, wyjęcie fajka i gdy dochodzi do tego ruch drugą ręką i charakterystyczne jednoczesne napięcie mieśni dłoni, kciuka i twarzy - urządzonko wali 220 W w d...
Mi,na Szczecinskiej(Przymorze), sa lekarze- czarodzieje, po ich czarach nie palilam przez 7 miesiecy, moja tesciowa nie pali juz 7 lat, jakas ciotka tez nie wrocila do nalogu.
Czary mary polega na: diecie, masazu, piciu ziolek,i dziwnych wymachach rekoma nad moja glowa, po tym czyms, kiedy zapalilam zwymiotowalam.
Niestety,chyba za glupia bylam, przyszly wakacje, imprezki, palacy znajomi i wpadlam.
Mi,na Szczecinskiej(Przymorze), sa lekarze- czarodzieje, po ich czarach nie palilam przez 7 miesiecy, moja tesciowa nie pali juz 7 lat, jakas ciotka tez nie wrocila do nalogu.
Łooooł ! Prawie po sąsiedzku (na Zaspie meszkam).
A możesz napisać dokładniej, jak oni (ci czarodzieje) się nazywają ?
Trzeba tam się jakoś umawiać na wizytę czy cóś ?
W jakiś godzinach przyjmują ?
Nie pamietam:(
Dzis bede widziala sie z tesciowa, to zapytam, ja tam bylam jakies 5 lat temu.
Cala kuracja trwa chyba 4 tyg., umawiasz sie z nimi na poszczegolne zabiegi.Pamietam, ze masaz byl chyba 2 razy w tygodniu, machanie rekoma chyba tez 2 razy w tygodniu:)
Masaz jest suuuper,strasznie duzo energii po nim mialam i swietnie sie czulam.
Dieta trwa 3 tyg., jednego dnia jada sie same owoce i warzywa(ile chcesz i jak chcesz), drugiego dnia, sam nabial, tez ile chcesz, glodna nie chodzilam a schudlam 6 kg.
Dzis zapytam, jak oni sie zwa i napisze wieczorkiem.
Juz wszystko wiem.
Kuracja trwa miesiac, spotkania odbywaja sie co 2 dni, masaz, akupresura,bioterapia.Koszt-750 zl, chyba ze jestes uczniem badz emerytem(sa znizki):).Maja dwudziestoparoletnie doswiadczenie.Wiem, ze jest tam rowniez irydolog.Szczerze, to sama chetnie wybralabym sie tam po raz drugi, niestety,brak czasu.
Telefon i inne szczegoly, moge podac na priva.
Kuracja trwa miesiac, spotkania odbywaja sie co 2 dni, masaz, akupresura,bioterapia.Koszt-750 zl
Uuuuuaaa, drogo.
Jakbym była narkomanką, albo przynajmniej alkoholiczką, to by mnie leczyli na koszt państwa. Ale z drugiej strony, przeliczywszy roczne wydatki na fajki. No i ogólnie brzmi zachęcająco.
moni napisał/a:
Maja dwudziestoparoletnie doswiadczenie.Wiem, ze jest tam rowniez irydolog.Szczerze, to sama chetnie wybralabym sie tam po raz drugi, niestety,brak czasu.
W tej chwili to ja też nie bardzo. Ale lipiec-sierpień mogłabym poświęcić.
A może jednak w lecie byś się zdecydowała ? Fajnie by było razem. I sprawozdania byśmy mogły na forum pisać. "My dzieci z dworca Gdańsk-Przymorze" na przykład.
moni napisał/a:
Telefon i inne szczegoly, moge podac na priva.
Poproszę.
Ostatnio zmieniony przez Mała Mi Sro 27 Kwi, 2005 07:58, w całości zmieniany 1 raz
To prawda troche drogo ale chyba warto, taki nalog jak ja, nie palil 7 miesiecy!:)
"A może jednak w lecie byś się zdecydowała ? Fajnie by było razem"
To dobry pomysl, razem razniej:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum