Po miesiącu nieobgryzania zapragnęłam czerwieni i teraz wiem, jaka to udręka, marzy mi się manicurzystka. Efekt daleki od oczekiwań, cały czas się coś paprało, a jak jeden paznokieć się zepsuł, to reszta się pieprzyła w zmywaczu i od nowa...
Poza tym w międzyczasie skończył się zmywacz i nie mam już czym usunąć pozostałości lakieru po bokach, spirytus da radę?
Nie dałam, bo jeszcze nie nabyłam, mam ten i taki mleczno-półprzezroczysty, których używałam do paznokci u stóp. Ale od kiedy moje paznokcie zaczynają sięgać końca opuszka... Rossmannie, nadchodzę
[ Dodano: Wto 27 Wrz, 2011 20:44 ]
Poza tym, zastanawiam się, czy jest jakiś patent na cudowne piłowanie, który sprawiłby, że paznokieć palca środkowego, który ma obecnie kształt spłaszczonej elipsy ( ) miał węższą płytkę?
moim zdaniem nie ma sensu zmywać lakieru ze skórek jak sie wyjedzie poza paznokieć - nigdy tego nie robię
po prostu maluję paznokcie, co mi sie pobrudzi dookoła to zostawiam , jak wezme prysznic i umyje kilka razy ręce to mam idealne paznokcie
lakier sie nie utrzyma na mokrej skórze:)
dlatego ja pazury maluje dzien przed jakas okazja czy cos (jesli ja mam, jesli nie to kiedy mi sie chce), zeby nie musiec manewrowac korektorem. jednak do ludzi bym z brudnymi skorkami nie poszła
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011 19:56
Zoe napisał/a:
po prostu maluję paznokcie, co mi sie pobrudzi dookoła to zostawiam , jak wezme prysznic i umyje kilka razy ręce to mam idealne paznokcie
Ja też tak robię
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Aguu, ten kolor podobny do mojego Inglota 942, który nie robi takich paskudnych niespodzianek
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum