_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Haha, to usłyszałam jak podzieliłam się z facetem moim pomysłem zrobienia żeli... Ale ten argument go nie przekona, moje obgryzane i tak są na tyle długie, by działało
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
nie wiem czy to widać, ale ja jestem wielka fanka tych matowych "coatów"
Czarny bo mi pasuje do ogólnego zamysłu stroju
Dzięki sezonowi podręcznikowemu w księgarni mam ostatnio paznokcie jakbym zasuwała na pełen etat na wykopkach, więc maluję w miarę neutralnym lakierem i staram się przeczekać ten jakże zły okres dla moich paznokci, nie mogę doczekać się końca października i wreszcie upragnionej zabawy z kolorami..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wysłany: Sob 24 Wrz, 2011 21:02
Guzik napisał/a:
pociągnięty matem z Essence
Poluję na niego od miesiąca, ale w "mojej" Drogerii Naturze go nie ma. Za każdym razem gdy pytam Pani mówi, że będzie przy kolejnej dostawie...
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Wysłany: Sob 24 Wrz, 2011 21:13
m-s, u mnie nie ma Douglasa. Wybieram się do stolycy za niedługo (muszę kupić sobie i połówkowi okulary w Vision Express) to obczaję. Póki co, zostaje Natura (względnie allegro)
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
jakby co to moge najtańsza poczta podesłac, ale jak jedziesz do stolycy, to szukaj
vipera też ma taki, cena taka sama, efekt tez
u mnie vipera ma stoiska w dużych centrach handlowych.
Karolina, ja mam, nie używam, moze raz machnelam
oddam za symboliczne 10 zlotych juz z przesylka jesli chcesz
(ale wysylka kolo 10 pazdziernika bo dzis wlasnie zapakowalam do kartonow na przeprowadzke)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum