essence ma wypuścić na wiosnę pastelową paletę - ja się nie mogę doczekać marzy mi się taki pastelowy zielony, niebieski i pomarańczowy
wiem, że OPI już takie lakiery wypuściło.
za to ostatnio bawię się w maty i gdyby nie to, że mam trochę ciulowy mat coat, to byłaby pełnia szczęścia :p
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Byłam dzisiaj z rańca w mieście i właśnie kupiłam Golden Rose!
Mleczny róż - mam nadzieję, że będzie dobrze krył
129 z tej palety --> http://img20.otofotki.pl/...e-paletka-1.JPG
Aguu, uwielbiam Golden Rose. U mnie się sprawdził. Z tym, że on nie kryje całkiem idealnie, tylko tak, że biała końcówka jest w innym odcieniu, niż reszta paznokcia. Efekt jest naturalny, a paznokcie się ładnie błyszczą.
Miss Sporty, Nail Expert Manicure, Calcium Strength Complex (Odżywka z wapniem do słabych paznokci)
pierwsza odżywka, która mi pomaga
kosztuje ok 7zł w Rossmannie.
mam paznokcie po obgryzaniu, po zdjęciu sztucznych...
jeszcze końcówki mam popiłowane - czekam aż odrosną, ale już nie gną się jak papier
jeszcze mi się trochę rozdwajają, ale używam jej miesiąc i jest ekstra
[ Dodano: Nie 17 Kwi, 2011 14:54 ]
a, miałam jakąś różową tez od nich i nie była taka fajna
[ Dodano: Nie 17 Kwi, 2011 14:55 ]
a w ogóle to 1,5 miecha nie jem paznokci
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Aguu, te pazurki to żelowe czy naturalne? Jeśli żelki to z góry wcale nie widać że sztuczne
Ja dziś musiałam drastycznie uciachać, nie wiem co się dzieje ostatnio z moimi paznokciami - kruszą się, rozwarstwiają na potęgę no masakra A od dawna już miałam mocne i długie.
Aguś, jak to robisz że masz takie długie paznokcie? Mi się łamią już przy dużo krótszych, nawet Neil Tek jakoś za bardzo nie pomógł
Wiesz co, w sumie nie robię za dużo.
Używam non stop odżywki http://wizaz.pl/kosmetyki...p?produkt=28885 - świetna, bardzo polecam, wszystkie obietnice producenta u siebie obserwuję.
niezależnie od tego czy maluję pazury czy noszę golasy.
Poza tym namiętnie wcieram oliwkę nawilżającą w skórki i płytkę - nota bene posmarowanie oliwką dopiero co pomalowanych paznokci, przyśpiesza wysychanie lakieru, sprawdzone!
Zrogowacenia płytki - robią mi się straszne bruzdy mimo nawilżania - spiłowuję drobnoziarnistym pilnikiem.
I chyba tyle
Curly napisał/a:
Aguu, te pazurki to żelowe czy naturalne? Jeśli żelki to z góry wcale nie widać że sztuczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum