na mnie diamentowa nie działa no ale tej 8w1 nie używałam , po zużyciu całej butelki nie widzę jakiejś spektakularnej poprawy
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Po dwóch buteleczkach Evelinki 8w1 dziś kupiłam tę z diamentami i mam pytanie do dziewczyn, które ją mają albo jeszcze lepiej mają porównanie z tą 8w1 - jak wam się sprawuje diamentowa?
U mnie rewelacyjnie.
Po miesięcznej kuracji, stosuję ja teraz jako bazę pod lakier.
Efekty ostatnio wklejałam a jak coś to są na blogasku.
Nie zgęstniała mi od listopada.
O to super że nie zgęstniała, ta 8w1 po jakimś czasie zaczynała gęstnieć.
[ Dodano: Czw 02 Lut, 2012 15:54 ] Wiedźma, a używałaś jak w instrukcji?
"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
ja mam tylko diamentową, od listopada tez i tez nie zgęstniała za mocno.
Ogólnie porównując opinie wydaje mi się, ze działanie porównywalne
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Wysłany: Czw 09 Lut, 2012 20:43
Odżywka Eveline 8w1 rozdwoiła mi paznokcie Nigdy nie miałam z nimi problemu, chciałam zlikwidować delikatne przesuszenie. No i se narobiłam.
Nie dość, że mają lakiery o kant tyłka potłuc, to jeszcze odżywki, które niszczą paznokcie. Holender już nigdy więcej nie kupię tandety za kilka złotych.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Wysłany: Czw 09 Lut, 2012 22:07
Aguu napisał/a:
ale tandeta to to na pewno nie jest
Wybacz ale coś co zniszczyło mi paznokcie mam prawo uważać za tandetę. Rozumiem, że nie u każdego efekt odżywienia będzie tak samo spektakularny, może nawet wcale go nie być, no ale odżywka, która rozdwaja paznokcie to jakaś porażka
Zresztą nie wiadomo czy to nie ona wywołała podrażnienia u kilku forumek.
Lakiery Eveline u mnie się zupełnie nie sprawdziły mimo dawania im szansy przez pięć miesięcy. To plus odżywka niszczyciel skutecznie zniechęciło mnie do tej firmy.
Nie sądzę bym kupiła jeszcze cokolwiek od tego producenta.
Nic więcej."
Wysłany: Pią 10 Lut, 2012 08:33
Mogę mieć nadzieję, że stan paznokci ulegnie poprawie jak odstawię odżywkę. Widzę ile czasem dziewczyny się muszą męczyć, by doprowadzić rozdwojone paznokcie do ładu.
Na dziesięć mam zniszczonych osiem...
Nic więcej."
Karolina, jak długo stosowalaś?
ta odzywka ma mnóstwo chemii w skladzie, miedzy innymi formaldehyd, jednym to pasuje innym nie.
mnie też na poczatku bolały opuszki, ale wytrzymałam i teraz nie zamieniłabym jej na nic innego.
formaldehyd jest składnikiem penetrującym płytkę i mam wrazenie ze to dzieki niemu takie efekty
Wysłany: Pią 10 Lut, 2012 09:07
Zoe, stosowałam ją przez 10 dni, tak jak w ulotce i później po jednej warstwie pod lakier do paznokci. Paznokcie malowałam może sześć razy, tylko wiadomo, że kolor trzymał się kilka dni.
Nic więcej."
W sumie paznokieć to już martwa tkanka, ciekawe tylko, czy to może przeniknąć do skóry..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum