Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

paznokcie

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: m-s
Pon 21 Mar, 2011 22:29
paznokcie
Autor Wiadomość
gles
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:36 wasze paznokcie.

biorac pod uwage mode na sztuczne tipsy i rozne ozdobki, jestem ciekawa, jakie nosicie pazury. ja nigdy nie przyklejalam sobie sztucznych paznkoci, bo mam swoje wlasne :P kiedys mialam ochote na jakies ozdobki, ale jakos wydaje mi sie, ze to do mnie nie pasuje. jak mam pomalowane paznokcie na jakis widoczniejszy kolor, to juz glupio sie czuje :/ a wy jak?
ostatnio pytalam sie kumpeli, czy jej rece nie bola - ma strasznie dlugie szpony, brrr, ja sie takich boje :D
krotkie (czasami dluzsze, jak sie nie chce przypilowac) i pomalowane bezbarwnym lakierem - to moj faworyt. no i przede wszystkim zadbane.

Juliette 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:54 

Mi sie bardzo podobaja wypielegnowane i gladziutkie dlonie, ze sredno dlugimi paznokciami, ale raczej zaliczajacymi sie do krótszych, wypilowane i polamowane albo przezroczystym albo leciutko kremowym kolorkiem. I to dla mnie pieknie delikatnie wyglada.
Tipsow nie mam zamiaru sobie nigdy zalozyc bo ja bym sie po prostu w nich nie czula,bo przykleilam sobie kiedys jednego i fatalnie to wygladalo i rownie zle sie z tym czulam.Na szczescie nawet minuta to nie byla..
I to by bylo na tyle jesli chodzi o paznokcie.Przede wszystkim własne, czyte i zadbane !

asiek 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:58 

nigdy nie mialam tipsow ( pomijajac przedstawienie w ktorym gralam wiedzme - musialam miec dluuuuuuugie pazury zeby byc bardziej wiarygodna :P )
ale wszyscy sie mnie pytaja czy moje paznokcie to tipsy, bo mam bardzo dlugie i bardzo twarde z bardzo biala koncowka plytki paznokcia. ( biala czesc ma okolo 7mm)

Z reguly maluje je na jasne kolor, najczesciej prelowe, ale czasem od swieta zdarza mi sie nieco ciemniejsze "wyprodukowac"
Ostatnio zmieniony przez asiek Nie 01 Maj, 2005 14:24, w całości zmieniany 1 raz  

marta
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 14:13 

ja zawsze nosze długie(no,bez przesady),a latem to już zawsz pomalowane .Mam całą batalię lakierów w różnych kolorkach... :lol:

Wiedźma 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 14:42 

ja noszę srednio dlugie, biala część aktualnie na 5 mm ( dlużsych nie noszę bo czasem kladę sobie soczewki kontaktowe na zmiane z okularkami ) , pommalowane na jasne kolor bądź bezbarwne. Nigdy nie mialam tipsów i nie zamierzam miec

a to u nóg lubie ciemne kolory :) aktualnie ciemny fiolet mam :D

kasiulla 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 15:06 

Ja mam krótkie, czasem pomalowane bezbarwnym lakierem, bo na kolorowe nie mam cierpliwości- zawsze pomaluję sobie palce zamiast paznokci i to mnie wkurza. A bezbarwnego, jak pojadę po paluchach, to nie widać :P
Uprawiam sporo sportu, sexu :D - i długie paznokcie by mi przeszkadzały i mogłyby kogoś uszkodzić przypadkiem- a tego nie chcę- Przemocy STOP 8)

Mała Mi 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 15:17 

Długie, w porywach do bardzo długich. :D
Pomalowane zazwyczaj lakierem białym, matowym (odcień perłowy - won) albo na granatowo.
Tipsy też mnie brzydzą. :P

Bombcia
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 15:36 

tipsy raz w życiu na koloniach z kolezankami bylysmy wtedy bardzo male :D

raczej sredniej dlugosci nie jakies bardzo dlugie ale dluzsze czasem jak mi sie zaczynaja lamac to obcinam obcinarka na krociutkie i zapuszczam od nowa. lubie french manicure ale sama nie umiem robic ladnego :P ogolnie to maluje raczej na zywe kolory ktore widac. co do dloni hmmm no lubie zadbane ale jako alergik nie zawsze mam idealnie gladkie niestety.

marta
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 15:36 

mnie też tipsy się źle kojarza...

Didoczek 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 15:48 

w bardziej sttresujacych momentahc mojego zycia mam sklonnosc do obgryzania :oops: ,chociaz nie wygladaja moje panokcie wtedy bardzo zle,bo nie jestem jakas okropna maniaczka obgryzania,po prostu sa wtedy równe z ym różowym.

raz miala tipsy przez jeden dzien-mam sobie kupila zeby sie wyleczyc z obgryzania i ja sobie przylepilam zeby zobaczyc jak to jest-nigdy wiecej :D

jak mam czas to bardzo lubie swoje naturalne troszeczke zapuscic i nosic francuski manicure,a na codzien tylko odżywka i łandie wypiłowane,nie za długie

nie kocha sie za coś lecz pomimo

yvonne
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 18:36 

boze, az wstyd sie przyznac
krotkie, pomalowane zazwyczaj lakierem bezbarwnym
w trakcie sesji poobgryzane... :-<

zadnych tipsow i tym podobnych dodatkow nie uznaje... choc moze powinnam... biorac uwage na stan moich paznokci... :->

nie dbam o nie zbytnio i zle wygladaja...

wstyd mi :-<

aga 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 18:53 

raczej krotkie ladnie spilowane i pomalowane na jakies neutralne kolorki...
choc najczesciej tylko ladnie spilowane bo mnie trafia jak mi sie gdzies lakierem zajedzie bo wtedy chce to delikatnie usunac i najczesciej rozmazuje wszystko i trzeba od nowa... :wink:

gles
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 19:00 

osz, ja obzeralam paznokcie bardzo dlugo, nic mi nie pomagalo. ale teraz nie obgryzam juz :wink:

Niamh 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 19:03 

kasiulla napisał/a:
Ja mam krótkie, czasem pomalowane bezbarwnym lakierem, bo na kolorowe nie mam cierpliwości- zawsze pomaluję sobie palce zamiast paznokci i to mnie wkurza. A bezbarwnego, jak pojadę po paluchach, to nie widać :P

kasiulla: jakbym siebie słyszała :lol:

yvonne
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 19:26 

gles napisał/a:
osz, ja obzeralam paznokcie bardzo dlugo, nic mi nie pomagalo. ale teraz nie obgryzam juz :wink:

ja obgryzam glownie wtedy kiedy sie bardzo denerwuje
ale nie jest az tak strasznie (choc dobrze tez nie jest...)
tylko troszeczke i czasami - wtedy kiedy naprawde zjadaja mnie potwornie nerwy i nie kontroluje juz ani siebie ani sytuacji...

ale tak czy owak jest mi wstyd... :-<

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi