No to juz Twój wybór - jeżeli ciąża nie jest dla Ciebie w danym momencie problemem to nie bierz tabletki.
Co do tego środka plemnikobójczego to ja bym się na nim zbyt nie opierała, moim zdaniem to taki trochę pic na wodę..
Tylko ciekawi mnie, po co ten środek plemnikobójczy, skoro praktycznie nic nie daje??
To chyba chwyt komercyjny, żeby dać klientowi większy komfort psychiczny.
Bo w momencie jeśli się już używa samej prezerwatywy to ma ona na tyle mało tego środka w sobie, że nie jest w stanie praktycznie powstrzymać plemników. Co innego stosowanie prezerwatywy plus żel plemnikobójczy aplikowany w odpowiedniej ilości do środka przed stosunkiem.
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Tak jak piszą dziewczyny - to chwyt marketingowy. Wielu producentów się z tego wycofuje np. Durex Extra Safe już od paru lat nie mają środka plemnikobójczego W tej ilości co jest na prezerwatywie działąnie jest prawie żadne, a jedynie daje większy komfort psychiczny
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
ko2a [Usunięty]
Wysłany: Sob 10 Lis, 2007 13:53
Kurde. ... Boje sie bo jeszcze nei dostalalem okresu ... ;/ a jest juz 10 ;/
W profilu rozumiem, ze moze byc pomylka, ale w postach sie przeplata rodzaj zenski z meskim.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
foxy [Usunięty]
Wysłany: Sob 10 Lis, 2007 14:03
Zielona napisał/a:
ale w postach sie przeplata rodzaj zenski z meskim.
wiem wiem i tez madra z tego nie jestem
bo:
ko2a napisał/a:
wytrysk byl poza a nie w mojej pochwie. z wyliczen wychodzi ze bylem wtedy na przediale dni plodnych i nie plodnych a moj okres jest co 28 dni
ko2a [Usunięty]
Wysłany: Sob 10 Lis, 2007 14:08
sory wszystkim ale wszystko prostuje posty pisalem wszystkie z dziewczyna i ze zdenerwoaniaa przeplatalem te wyrazy na to wychodzi ;/ Soryy all ... konto jest moje i mojej dziewczyny
Teraz jasne, mogliscie pisac w liczbie mnogiej
A teraz spokojnie wdech wydech z dziesiec razy, a okres sie niebawem pojawi pewnie.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
ko2a [Usunięty]
Wysłany: Sob 10 Lis, 2007 14:09
no dobra .. bo jest tak okres mojej dzieczynie sie czasem spoznia o max. 7 dni ... powinna go dostac teraz 7 listopada ... czyli do kiedy mam czekac ? i kiedy jak co isc z nia do ginekologa na badania albo cos ... ? pomozcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum