Nam pękła prezerwatywa w czasie naszego pierwszego razu miała takie rozcięcie z boku, wielkiej paniki nie było bo byłam już na pierwszym op. tabsów , a gumka była tak dla pewności dzieki temu wydarzeniu ostatecznie zaufałam samym tabletkom
Wysłany: Sob 28 Lut, 2009 13:26
Przez pierwsze 2 miesiące stosowaliśmy gumki a teraz jestem na tabsach. Poza tym musze przyznać, że la mnie to ogromna różnica. Kiedy kochaliśmy się pierwszy raz bez gumki to tak jakbym robiła to W OGÓLE pierwszy raz. Bez porównania
Nigdy żadna nie pękła, używaliśmy Durex Classic albo Elite, kupowane w sklepie
po co piszesz w temacie o peknietej prezerwatywie, ze ci zadna nie pekła?
i w 2 tematach o przewadze seksu bez gumki na tymi z?
nam ostatnio pekła wzdłuz, ale moze cos zle zrobilam, wyszłam z wprawy
a uzywalismy tylko ze wzgled na małą moją infekcje, wiec bez paniki.
connamore z rossmanna.
Ostatnio zmieniony przez Guzik Sob 28 Lut, 2009 22:28, w całości zmieniany 1 raz
po co pisze w temacie o peknietej prezerwatywie, ze ci zadna nie pekła
no bo jest nowa na tym forum i chce natrzaskać postów żebyśmy ją kojarzyli ?
a tą samą informację pewnie napisze potem w dobrym dziale , cząstkowo również dotyczącym prezerwatyw...
a potem w dziale o hormonach , że najpierw stosowała gumki
itp itd
ano nie wiem, w czasach kiedy tylko gumkami sie zabezpieczalismy kupowalam je dosc czesto, to sa chyba unimile(?) albo jakas taka inna dosc znana firma.
w rossmannie wtedy były one, strasznie drogie durexy i jakies badziewie,
te 4 lata temu nie pekła zadna, a 4 miesiace po 6 tygodniowo nam szło
ach, te początki...
moze teraz po prostu nie staralam sie zalozyc jej dokladnie, bo nie chodzilo o antykoncepcję.
Wysłany: Pią 24 Kwi, 2009 09:37
Ja miałam niemiłą przygodę z durex extra safe szybka wycieczka na pogotowie ginekologiczne i escapelle. Strachu co niemiara,ale ostatecznie wszysko ok. Dlatego przerzucam sie na tabsy- nie ufam już w ogóle gumkom.
Moze jakieś szczegóły podasz? Bo niemiła przygoda jest często wynikiem błędu użytkowników.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
lena190 [Usunięty]
Wysłany: Pią 24 Kwi, 2009 09:56
Prezerwatywy same z siebie nie pękają... Trzeba je odpowiednio założyć żeby trzasły
Haha najlepiej potem jak wypada przy wyciaganiu karty do bankomatu, mnie tak raz wypadła, za mały portfel mam
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Guzik i czym tu się chwalić, ja pamiętam takie wyjazdy dwutygodniowe gdzie 6 to by szło na dwa dni
haha, ja takie wyjazdy zaliczyłam juz na tabletkach
ale nie mialam zamiaru sie chalic, raczej okreslic czestotliwosc uzycia.
na gumkach jechalismy na samiutkim poczatku, a wtedy to i plenery i inne dziwne miejsca, bo w domu nie zawsze bylo jak, trzeba było duzo czynników brac pod uwagę.
a pękla ta jedna własnie, dopiero teraz, niedawno
Hm....my jeszcze zanim ja zaczełam brac tabsy to raz skusiliśy sie na owocowe gumki,pękła truskawkowa....tak jakoś śmiesznie(??)-miał akurat konczyć na zewnatrz wiec kiedy juz dochodził szybko ja zdjął...nie skończył we mnie...i najlepsze jest to ze zauważyliśmy ze pękła dopiero kiedy zabawiał sie tam palcami....hm...pękła tak śmiesznie-jakby ktos odciął zam czubeczek,tak równiutko -cała góra była jakby odcięta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum