ja zabezpieczałam się ponad pół roku tabletkami, ale że były źle dobrane bo strasznie bolały mnie piersi tak że w nocy nie mogłam spać, to nie skorzystałam ze zmiany na inne i zaczęliśmy używać prezerwatyw, tak jak przed braniem tabletek. Kupiłam w rossmanie opakowanie 12 prezerwatyw durex classic. I teraz się zacznie... pierwsza z nich była ok, drugiej nie dało się założyć w połowie.. myśleliśmy, że była rozwinięta w złą stronę ale gdy ją zdjęliśmy okazało sie ze byla w dobra strone... 3 gumka z opakowania rowniez nie chciala sie rozwinac, w koncu zdjelismy ją i okazalo sie ze od polowy jest cala przetarta, jakby wyblakła koloru białego, 4 podczas seksu nam pękła, po prostu przebiło ją na wylot, na szczęście było to na początku stosunku.. była strasznie napięta, a założyliśmy ją dobrze, zostawiliśmy normalnie zbiorniczek a później tak jakby w ogóle go nie było bo na boku ją przebiło, troche niżej zbiorniczka, było słychać dość glosno jak pęka.. przy piątej normalnie doszło do stosunku a przy 6 było czuć, że zaraz pęknie była tak napięta, że zaprzestaliśmy seksu. I nie mamy po 15 lat, nigdy nie mieliśmy takiego problemu, nie wiem czy to opakowanie jest jakies felerne., Nie mam ochoty już nawet zużyć pozostałych 6 gumek bo nie wiadomo co się wydarzy...

jakieś rady?