Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Pęknięta prezerwatywa

Poprzedni temat «» Następny temat
Pęknięta prezerwatywa
Autor Wiadomość
Cesis 

Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009 06:11 

kozunia91 napisał/a:
góra była jakby odcięta

Może to chwyt producentów :mrgreen:

"Nigdy nie warto tęsknić za kimś, co do kogo nie mamy pewności, że śpi tej nocy samotnie"...
Lidia Jasińska - "Flirtuchy"

liska 

Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009 08:05 

Cytat:
Może to chwyt producentów :mrgreen:

Producentow wozkow :)

www.shapshaptravel.com

Lo3o
[Usunięty]

Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 18:06 

Nam gumka nigdy nie pękła, ale ze 3 razy się zsunęła i została w środku. Zawsze były to Durex Ellite kupione w aptece lub na stacji benzynowej tuż przed stosunkiem, wiec data powinna być ok. Nawilżenie ok, co do prawidłowego założenia to myślę, że było w porządku. Stosunek raczej dłuższy i momentami ostrzejszy. Uważam że zawiniły moje okrężne ruchy, lub za długie przerwy w zmianie pozycji :) Zauważone podczas zmian. Stosowaliśmy przez poł roku gumki, poźniej tabsy.

Karolina 

Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 18:16 

Lo3o napisał/a:
ale ze 3 razy się zsunęła i została w środku

Trochę mnie to dziwi. Czy partner nie może hm...co jakiś czas rzucić okiem czy prezerwatywa się nie zsuwa? No i przy zmianie pozycji poprawić ją? Zdarza mi się używać prezerwatyw i mój chłop taki robi.
Nic więcej."

Lo3o
[Usunięty]

Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 18:26 

Właśnie partner sprawdzał co jakiś czas, ale na to potrzeba chwili i jest problem. Może poprostu ja jestem zdolna :)

Zoe 

Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 18:35 

może po prostu jest zbyt luźna? nie potrafie sobie wyobrazić zsunięcia w innej sytuacji.

Lo3o
[Usunięty]

Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 18:42 

Tego już na 100% zanegować nie potrafię, bo w końcu nie wiem jak to czuje partner. :) Ale wg niego gumka go uciskała momentami, chyba że w trakcie stosunku jego podniecenie opada, no bo jest w tej nieszczęsnej gumie. A wtedy ja żeby go rozbudzić ruszam się hmm... jakby to określić niestandartowo. I mimo że sprawdzamy, możliwe ze włąsnie stras działa, zsuwała się. Trochę zaplątałąm

13664148
[Usunięty]

Wysłany: Sro 25 Lis, 2009 16:40 pytanie

ja z kolei mam taką sytuację... po raz pierwszy pękła nam prezerwatywa... była nie zbyt duza dziurka przy samym czubku którą zlokalizowałem dopiero po napełnieniu wodą... zauważyliśmy to dopiero podczas zdejmowania... przy zsuwaniu wszystko wylało sie na prześcieradło... jak myślicie czy część spermy mogła sie wydostać podczas wytrysku ? martwi mnie to troche bo był to dzień płodny... ale nawet jeśli był to dzień płodny to wystarczyła by mała ilość spermy która wypłynęłaby przez tą niewielką dziurke ?

dina delusi 

Wysłany: Sro 25 Lis, 2009 16:43 Re: pytanie

13664148 napisał/a:
ja z kolei mam taką sytuację... po raz pierwszy pękła nam prezerwatywa... była nie zbyt duza dziurka przy samym czubku którą zlokalizowałem dopiero po napełnieniu wodą... zauważyliśmy to dopiero podczas zdejmowania... przy zsuwaniu wszystko wylało sie na prześcieradło... jak myślicie czy część spermy mogła sie wydostać podczas wytrysku ? martwi mnie to troche bo był to dzień płodny... ale nawet jeśli był to dzień płodny to wystarczyła by mała ilość spermy która wypłynęłaby przez tą niewielką dziurke ?

w malusieńkiej ilości spermy jest niekoniecznie mało plemników, z których każdy jeden może byc zdolny do zapłodnienia.

Oczywiście, że część spermy mogła się wydostać podczas wytrysku.

A skąd wiesz, że dziewczyna / żona miała dni płodne? Nie wiesz tego , jeśli nie obserwuje ona swojego śluzu i nie mierzy temperatury codziennie.

Za 2 tugodnie test...to jedyne co można tu poradzić chyba.

No , chyba że, tabletka 'po'.

Szansę na ciążę są, nikt Ci nie powie niestety jakie.

Guzik 

Wysłany: Sro 25 Lis, 2009 18:31 

ja w takiej sytuacji zainwestowałabym w tabletkę "po".
o ile nie chcecie na pewno dziecka.

złośliwość losu jest powszechnie znanym zjawiskiem ;)

/Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./

klaudioszek
[Usunięty]

Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 14:12 

ja zabezpieczałam się ponad pół roku tabletkami, ale że były źle dobrane bo strasznie bolały mnie piersi tak że w nocy nie mogłam spać, to nie skorzystałam ze zmiany na inne i zaczęliśmy używać prezerwatyw, tak jak przed braniem tabletek. Kupiłam w rossmanie opakowanie 12 prezerwatyw durex classic. I teraz się zacznie... pierwsza z nich była ok, drugiej nie dało się założyć w połowie.. myśleliśmy, że była rozwinięta w złą stronę ale gdy ją zdjęliśmy okazało sie ze byla w dobra strone... 3 gumka z opakowania rowniez nie chciala sie rozwinac, w koncu zdjelismy ją i okazalo sie ze od polowy jest cala przetarta, jakby wyblakła koloru białego, 4 podczas seksu nam pękła, po prostu przebiło ją na wylot, na szczęście było to na początku stosunku.. była strasznie napięta, a założyliśmy ją dobrze, zostawiliśmy normalnie zbiorniczek a później tak jakby w ogóle go nie było bo na boku ją przebiło, troche niżej zbiorniczka, było słychać dość glosno jak pęka.. przy piątej normalnie doszło do stosunku a przy 6 było czuć, że zaraz pęknie była tak napięta, że zaprzestaliśmy seksu. I nie mamy po 15 lat, nigdy nie mieliśmy takiego problemu, nie wiem czy to opakowanie jest jakies felerne., Nie mam ochoty już nawet zużyć pozostałych 6 gumek bo nie wiadomo co się wydarzy... ;) jakieś rady? :(

lena190
[Usunięty]

Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 14:26 

klaudioszek napisał/a:
jakieś rady?

Dobrać większy rozmiar prezerwatyw?

klaudioszek
[Usunięty]

Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 14:57 

myślisz, że może chodzić o to że są za małe? tyle że nie widziałam z durexów jakis xxl.. a chcemy raczej uzywac prezerwatyw tylko tej firmy. bo classic maja srednice 56cm i widziałam tylko o takiej średnicy

Karolina 

Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 15:13 

klaudioszek napisał/a:
tyle że nie widziałam z durexów jakis xxl.

Poszukaj w aptece albo na stacji benzynowej, bo Durex posiada w swojej ofercie prezerwatywy XXL, jeśli nie znajdziesz kup na allegro, jest dużo aukcji, na których sprzedają XXL
Nic więcej."

Czarownica 

Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 15:13 

klaudioszek, a czemu tylko tej firmy?

są xxl, musisz tylko poszukać:)

http://kobietanieaniol.blogspot.com/

Odpowiedz do tematu