_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
witajcie Dzieczyny! mam pewien problem, w sumie nie wiedzialam gdzie mam napisac ale postanowilam Tutaj bo zawsze dobrze doradzacie.
w tamtym miesiacu dwa dni przed planowanym okresem pekla nam gumka podczas stosunku. po 3 dniach dostalam okres ktory trwal prawie 7 dni, po tym okresie zawsze zabezpieczalismy sie prezerwatywa i nie doszlo do pekniecia ani zsuniecia. natomiast powinnam dostac okres 2 dni temu, a jedyne co mam to bol brzucha, lekki bol sutkow i bialawa wydzieline. powiedzccie mi, czym to moze byc spowodowane? okolo 4 miesiecy temu odstawilam tabletki i o dziwo przez te 3 miesiace po odstawieniu dostawalam okres regularnie co mnie bardzo zdziwilo. wiec doradzccie czym te opoznienie moze byc spowodowane z moimi jednoczesnymi objawami? pozdrawiam goraco
i tak, moze to bys spowodowane odstawieniem tabletek.
jesli cie to pocieszy, to kiedyś miałam identycznie - 3 cykle po tabletkach jak w zegarku, 28dni, a 4ty przesunięty o 12 dni
myślałam, ze zwariuję
także spokojnie czekaj na okres, mo po odstawieniu zazwyczaj wszystko regulowało sie około pół roku i takie ramy czasowe zazwyczaj sie podaje.
jeśli nic nie pekło i sie nie zsunęło, to się nie martw
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Guzik, Dobrze pisze wyluzuj i nie martw sie. A na pocieszenie po odstawieniu tez miałam kilka cykli jak w zegarku a pozniej 3 cykle opóźnione o 10-13 dni :/
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum