hm co ja moge powiedziec - pewno w polaczeniu z metodami naturalnymi dawalaby calkiem niezla skutecznosc..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
jakies pare dni temu byl o róznych takaich urzadzonkach
jak powietrze [Usunięty]
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 13:09
.... no może... w każdym razie szukałam słowa persona i nie wykazało że jest.
jak powietrze [Usunięty]
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 13:23
A1 wiem o co chodzi - o temat o pearly - ale te urządzenie mierzy temperaturę -c zyli cziała jak NPR.
a Prersona badza poziom hormonów - więc skuteczność i metoda jest zupełnie inna... ni edziała jak zastępnik mierzenia temperatury, ale jako coś odrębnego.
jesli miałaś na myśli pigulki anty to one maja 99 % wiec spora rózznica miedzy persona
Wiek: 26 Dołączyła: 27 Kwi 2005 Posty: 415 Skąd: Stu milowy las
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 20:31
a mnie jakos wszystkie te urzadzenia, a przede wszystkim ich ceny, nie przekonuja, a w recz odstraszaja, ja bym sie nauczyla wspolgrac ze swoim organizmem, obserwowac go...
_________________ Absterget Deus omnem lacrimam ab oculis eorum - i otrze Bóg wszelką łzę z ich oczu!
jak powietrze [Usunięty]
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 22:06
Cytat:
ja bym sie nauczyla wspolgrac ze swoim organizmem, obserwowac go...
wszytko super.. tylko ze 2 tygodnie wówczas nie możesz współżyć bo nie wiadomo czy nie zaciążysz ( a ja nie lubię się ograniczać czasowo z zwłaszcza że praca nie zawsze daje możliwość na bycie wypoczętym)
a jednak badanie hormonó jest pewniejsze...
ale cena zabójcza.. wiem wrrrrr ale w sumie nie licząc tego 1 zakupu to jak tabletki (90 zł na 4 miesiące)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum