Hej mam pytanie. Uprawiałam petting z moim chłopakiem. Wytrysk znalazł się na moich udach, w okolicach krocza i teraz mam schiza czy czasem nic nie dostało się do pochwy. I tu moje pytanie, czy jesli by cos spłyneło albo pojawiło się w okolicach pochwy lub warg sromowych jest możliwość ciązy?
_________________ A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of
Czytalas forum?
Jakikolwiek temat w ktorym byla mowa o pettingu?
Nie jestesmy wrozkami, nie wrozymy z fusow.
Szanse na ciaze sa zawsze. I nikt nie jest w stanie powiedziec czy jest ona duza czy mala.
Poczekaj na miesiaczke. Zrob test i bedziesz wiedziec.
I na przyszlosc dopisuj sie do tematow juz istniejacych!
_________________ Czas ucieka, kiedy go nie pilnujesz [P.Coelho]
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Co to znaczy kochać mężczyznę? To znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. To znaczy kochać go w sposób, na który nikt nie ma wpływu.
pogłębiam off topic'a - czytałam o jakimś serialu, gdzie dziewczyna zachodzi w ciąże podczas badania cytologicznego (nie zagłębiałam się w analizę tej sytuacji ), więc za jakiś czas można się spodziewać tematu : "robiłam cytologię - czy mogę być w ciąży"
Czytałam, że lekarze się wkurzyli. W sumie maja racje, nie dość że kobiety się badają za rzadko, to teraz będą jeszcze mieć wymówkę, że przecie u takiego lekarza to niewiadomoco
_________________ Life is what happens when you have different plans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum