Zwracam się do Moderatorów o sezonowe rozdanie ostów.
Mimo, że sama nie udzielam sie obecnie w wielu tematach, to jak wchodze w posty nieprzeczytane, a tam popodbijane tematy z przed kilku tygodni czy miesiecy to mi się scyzoryk otwiera w kieszeni.
A ja prosze o pozostawienie tematu. Jako ze jestem osoba zainteresowana. Bo chodzi o mnie. Mozecie mi dac 10 ostrzezen, jesli uwazacie ze tak powinno byc - sprawa moderatorow.
Ja tu jestem jednym z pewnie bardzo niewielu facetow. Zabieram glos w tematach mniej lub bardziej "psychologicznych", ze tak je nazwe. Nie ma nigdzie w regulaminie, ze facet sie nie moze wypowiadac. Nie ma nigdzie ze nie mozna zabrac glosu w temacie w ktorym nikt nie pisal od 5 lat. Jest natomiast, zeby nie pisac nie na temat. Uwazam, ze pisze wlasnie na temat.
Jesli przeszkadza Wam obecnosc facetow i/lub szybko sie ich pozbywacie to poprostu nie wymagajcie podania plci podczas rejestracji. Beda same kobiety.
Denerwuje Cie ze ktos odswiezyl temat? To po co jest FORUM? Zeby gadac o tym jaka sukienke wczoraj kupilas? Chyba nie.
Mozna do kogos napisac zamknij dziub? Czy tez jest za to warn?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
ehhh, nie chodzi ani o to ze jestes facetem, ani o to ze wywlekasz stare tematy, chodzi o to ze nic odkrywczego w nich nie piszesz... Nikomu (chyba) sie nie chce czytac starej dyskusji tylko po to zeby z toba pogadac... Byl problem, zostal obgadany, finito.
Poczekaj, jestem pewna ze pojawia sie nowe tematy i bedziesz mogl nam przedstawic swoj punkt widzenia.
Sam chyba widzisz ze jesli masz konkretne pytanie nikt cie nie goni i kazdy probuje pomoc.
_________________ Life is what happens when you have different plans
Ale tam niekoniecznie ktos mi podpowie jak "walczyc" z torbielem (torbielą).
no ale na ten temat założyłeś swój topik i nikt Cię tam nie potępiał. Proszę, zauważ, że chodzi o coś zupełnie innego.
ehhh [Usunięty]
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 16:46
liska napisał/a:
ehhh, nie chodzi ani o to ze jestes facetem, ani o to ze wywlekasz stare tematy, chodzi o to ze nic odkrywczego w nich nie piszesz... Nikomu (chyba) sie nie chce czytac starej dyskusji tylko po to zeby z toba pogadac... Byl problem, zostal obgadany, finito.
Poczekaj, jestem pewna ze pojawia sie nowe tematy i bedziesz mogl nam przedstawic swoj punkt widzenia.
Sam chyba widzisz ze jesli masz konkretne pytanie nikt cie nie goni i kazdy probuje pomoc.
Tak lisku, zgadza sie. Probuje. Ale ja tutaj nie czytam tematow od kiedys, tylko od wczoraj i dla mnie kazdy temat jest NOWY. A jesli chce o czyms podyskutowac to wlasnie FORA so od tego. I nie na zasadzie "wnosze petycje bo tak" piszesz nie na temat bo tak. A wiekszosc odpowiedzi wlasnie jest taka. Byl poble, ze pisze nie a temat - wyjasnilem, dlaczego poruszam jakas kwestie - finito.
Natomiast tematu petycja nie rozumiem. Albo pretensji ze sobie siedze caly dzien na forum. jak to komus przeszkadza to chyba on ma problem, nie ja, czy Ty (zakladam ze to Ci zwisa;>)?
Ale tam niekoniecznie ktos mi podpowie jak "walczyc" z torbielem (torbielą).
z torbielą.
myślę, ze lekarz najlepiej podpowie.
miałeś problem, dziewczyny odpowiedziały, a potem zacząłeś śmiecić na potęgę.
mamy Cię dość i już.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Ostatnio zmieniony przez Guzik Wto 16 Cze, 2009 16:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum