Hej Dziewczyny!
Śledzę ten wątek, dzięki za cenne rady, moja cera zaczyna się wreszcie polecać. Męczę się z nią od czerwca. Powiedzcie mi, czy stosowała któraś z Was krem Siquens, chodzi mi o ten na niedoskonałości. Problem mój polega na tym, że mam jeszcze takie pojedyncze ropne krostki i czerwone "placki", jakby blizny. Zastanawiam się nad tym kremem. Możecie coś o nim powiedzieć, albo coś innego polecić? Chodzi o krem na noc, na dzień używam nawilżających kremików
A oto jego skład:
Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Cyclopentasiloxane, Cetyl Alcohol, Isohexadecane, Butylene Glycol / Alomnd Oil PEG-6-Esters / Caprylyl Glycol / Glycerin / Carbomer / Nordihydroguaiaretic Acid / Oleanolic Acid, Butylene Glycol / Enantia Chlorantha Bark Extract / Oleanolic Acid, Glycerin, Propylene Glycol / Glycerin / Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum / Caesalpinia Spinosa Gum, Macadamia Integrifolia Seed Oil / Tocopherol, Polyacrylamide / Hydrogenated Polydecene / Laureth-7, Glyceryl Stearate Citrate, Stearyl Alcohol, Magnesium Aspartate / Zinc Gluconate / Copper Gluconate / Calcium Gluconate, Dimethicone, Tocopherol, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol / Methylchloroisothiazolinone / Methylisothiazolinone, Lactic Acid, Parfum / Benzyl Salicylate, BHA