Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Pierwsza miesiączka

Poprzedni temat «» Następny temat
Pierwsza miesiączka
Autor Wiadomość
palmal 

Wysłany: Czw 21 Lip, 2011 23:33 

u mnie się pojawiła w wieku 13 lat. Pierwsza moja myśl (byłam zaskoczona, choć już byłam wyedukowana co to jest miesiączka) była taka że się skaleczyłam :lol: .Kurcze, nawet bóli menstruacyjnych nie miałam. Poszłam powiedziałam mamie, że krwawię a ona mnie przytuliła i powiedziała, że teraz się będę z tym męczyć ale to taki nasz kobiecy los :wink: .

desiree 

Wysłany: Pią 22 Lip, 2011 13:13 

mnie też nic nie bolało :D i się wystraszyłam jak nie wiem co :jupi:

Happy 

Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 12:33 

Miałam 15lat. :)

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
powiekszona macica  przerwa i antybiotyk  ikei  podbrzusze  kolposkopia  pulsowanie  lactovaginal  lorafen  AMD  linex forte  orbitrek  evra estrogen*  okres w ciąży  7 dniowa przerwa  PCOS  bol w czasie stosunku  wylizać  ulotka+yaz  miesiączka po odstawieniu  pierwsze opakowanie  przez ile jestem zabezpieczona  olejek kamforowy  codeine phosphate  majamil  niechciana ciąża  antykoncepcja bez 7 dniowej przerwy  sachol  metoda przerywana  legitymacja  nova  analiza  boli+brzuch  skurcze  sylwia 27  krwawienie podczas stosunku  objawy po odstawieniu leków  ketoresem  maści  daria  Logest  milvane skuteczność  oslabiaja tabletki  tycie  rfsu  7 przerwa  pominiecie jednej tabletki  14 tabletka to 2 tydzien  uczulenie  krwotok z nosa  ból jajnika  krwawienie owulacyjne  2 tabletki cilest  sex do końca  FAS  wytrysk  owulacja podczas tabletek antykoncepcyjnych  lizuska  lanzul S  wątroba  surgam  plamienie w srodku cyklu  przeziębienie a grypa  co oslabia tabletki anty  inulina  tabletka po 8 dniach przerwy  ból podczas stosunku  stosunek przerywany w plodne  zareczyny  seks w przerwie  badania przy tabletkach  novynette a ciaża  yaz zaparcia  podpaski  schizy ciążowe  stotka  częste miesiączki  pyralgina  ibuprom  śluz yasminelle  bio cla  myolastan  analnie  Zwymiotowalam tabletkę  yasmin bez recepty  Seasonelle,  ferweks  biseptol a paracetamol  cena nuvaring  pomylilam dni  bralam antybiotyk w przerwie  plaster  naturalne metody antykoncepcji  wpadka podczas brania tabletek  pigułka i antybiotyk  dzialania niepozadane  postinor skutki uboczne  godzina dla ziemi  śluz podczas brania pigułek  wykresy temperatur  jakie są 
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 14