Uwaga - chwalę się !!!
W poniedziałek wyjeżdżamy na pieskowy obóz. Do Kotliny Kłodzkiej.
Będzie tam 26 borderów !!!
Jesteście w stanie to sobie wyobrazić ? Bo ja nie bardzo ...
Ale cieszę się niesamowicie. I obiecuję serwis fotograficzny po powrocie !
Bordery na zdjęciach będą na pewno.
_________________ "Kaznodziejów omijam z daleka, choć w kościołach oglądam obrazy.
Cenię talent i mądrość człowieka i nie ufam facetom bez skazy"
Też nie wiedziałam. Udanego wyjazdu i czekam na fotki.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Uwaga - chwalę się !!!
W poniedziałek wyjeżdżamy na pieskowy obóz. Do Kotliny Kłodzkiej.
Będzie tam 26 borderów !!!
Jesteście w stanie to sobie wyobrazić ? Bo ja nie bardzo ...
Ale cieszę się niesamowicie. I obiecuję serwis fotograficzny po powrocie !
Bordery na zdjęciach będą na pewno.
Będziecie rzucać, biegać i skakać? Zazdroszczę.
Obozy są bardzo często organizowane, szczególnie, jeśli chodzi obronę lub pokrewne - przyjeżdżają pozoranci np. albo może głównie z Czech i jest kilka dni ciężkiej pracy właścicieli i psów.
No cholera, zazdroszczę.
A na foty czekam i czekam!
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
dołączam się do niewtajemniczonych, że takie obozy się organizuje Świetnej zabawy Mała Mi )
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
świetny ten obóz był i w jakiej pięknej okolicy - na pomysł też ktoś dobry wpadł ) żeby zebrać tyle fajnych zwierzaków wraz z właścicielami
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum