ok,dziołchy -pamietacie taki temat ze starego forum?
Mam pewne informacje ze niektorym cieżko sie przekonac do tabletek,dlatego inicjuje liste tabletkowych plusów <było juz o zakrzepicy i innych skutkach ubocznych a bardzo malo jest o pozytywach>.
Dlatego piszcie!!!
Ja zaczynam,a wy dopisujcie (tylko szybciutko!):
1. Tabletki sa skuteczne w 99% jedynym warunkiem jest tylko to,żeby pamietac że sie je zazywa.
2. Dzieki nim okres jest krotszy i mniej bolesny.
3. Jako jenda z niewielu metod antykoncepcji pozwala na calkowicie spontaniczny seks.
Odkąd zażywam pigułki seks jest przyjemniejszy. Jestem bardziej nawilżona, co albo jest z powodu pigułek właśnie, albo z powodu tego, że się nie stresuję gumkami
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
raczej ryzyko raka jajnika bo niekt moga torbiele powodowac :p wiec niech moderator to wywali
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
poza tym dodalabym jeszcze fakt, ze biorac tabletki czesciej chodzi sie do ginekologa, wiec czesciej ma sie badania i w ogole lepiej dba sie o stan sfer intymnych
_________________ What would you do if you were not afraid?
sknerek [Usunięty]
Wysłany: Wto 31 Sty, 2006 16:10
To takie mało istotne, ale można praktycznie być pewnym kiedy dostanie się krwawienie z odstawienia. Ja np. wiem praktycznie co do godziny i dzięki temu po pierwsze nigdy nie zdażają mi się "niespodzianki", po 2 nie zajmuję niepotrzebnie miejsca w torbie tamponami
krwawienie jest skapsze...
mozesz sie kochac gdzie,kiedy i jak chcesz...
nie zastanawiasz sie czy "gumka wytrzyma tarcie"
mozna przesuwac krwawienia...
jestes pod stala opieka lekarza...
jak dla mnie - zdecydowana poprawa nastroju - chociaz pigulki moga dzialac na niektore osoby depresyjnie - ja wrecz przeciwnie, nie mam hustawek, tylko wszystko jest na ustabilizowanym poziomie, w dodatku pmsy nerwowe nie istnieja.
pigulki daja totalny komfort psychiczny i zero nerwow.
niektorym kobietom pomagaja w normalnym funkcjonowaniu (np. przy schorzeniach jajnikow), bo reguluja cykl
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum