Poza tym, jest jeszcze stronka "znany lekarz", zaznaczasz ginekolog wielkopolska, poznań i wyskakuje mnóstwo nazwisk i namiarów wraz z opiniami - istny bank danych może ktoś Cię przyjmie od ręki
Niccolla [Usunięty]
Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 18:19
Musialam poprawic tego posta o Harpi.. bo nie wiadomo do kogo to bylo.. mysle ze teraz juz jest lepiej!
Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 19:16
Niccolla, i tak wiedziałam, że to o mnie, wybacz, ale taka głupia to ja nie jestem. Swoją drogą traktuję to jako komplement, Tobie zaś współczuję, ponieważ w żadnym poście Ci nie ubliżyłam, więc nie wiem czemu Ty ubliżasz mi.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Niccolla [Usunięty]
Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 19:22
hmm.. przeciez to byl komplement! weszlam na to forum zeby sie dowiedziec kilku rzeczy, przy okazji zaczepilam o kilka watkow... a teraz ciagle sie ktos czepia ze to.. i siamto...
Caly czas mowicie mi ze zmyslam i wogole! a ma ktoras z waspewnosc ze tak jest? Czekam tylko az Hanca poda mi swojego maila badz cokolwiec innego zebym mogl sie z Nią skataktowac bo wiadomosci nie moge wysylac..
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
Niccolla [Usunięty]
Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 19:38
Konrad napisał/a:
Niccolla napisał/a:
zebym mogl
Mógł? Rozdwojenie jaźni?
sory ale to juz jest banal... szczeze mowiac to nie wiem kto w tej chwili zachowuje sie jak dzieciak..nie bede sie tlumaczc bo ni ma czego..najwidoczniej tak... wlasnie tak mam rozdwojenie jaznie..i juz s***** jesli moge prosic bo czuje sie troche molestowana przez ciebie... w pewnym sensie oczywiscie!
[ Dodano: Sro 09 Gru, 2009 19:40 ]
a jezeli nie rozumiesz o co mi chodzi to jest to tylko i wylacznie twoj problem. nie mam zamiaru wiecej wdawac sie z toba w jaka kolwiek dyskusje!
Temat uważam za wyczerpany. Niccolla już wie co robić.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum