Jakiś czas temu zaprezentowano Kalendarz Pirelli 2007. Można obejrzeć na necie na razie tylko kilka zdjęć Przy okazji też fotki z ubiegłych kalendarzy.
Niektóre zdjęcia są cudne, niektóre wydają się być nieco wulgarne, ale wszystkie są na pewno mocno retuszowane jednak liczy się efekt, nie?
Wiadomo, różne są gusta, ale jak widać po zdjęciach, są i te bardziej rozbierane i te mniej (choć w tym roku zdecydowanie mniej )
Co do Loren, to owszem, jak się wie, jak ona wyglada w rzeczywistości, to trochę nawet śmieszne jest. Ale z drugiej strony nie da się ukryć, że piękna z niej kobieta nawet w tym wieku.
Te mi się podobają, chętnie takie coś powiesiłabym na ścianie
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
mnie sie tegoroczny tez w ogole jakos nie podoba.. A P. powiedzial mi, ze bardzo chcialby dostac na gwiazdke album Pirelli. Widzialam w Empiku. Tam to dopiero sa boskie zdjecia
_________________ What would you do if you were not afraid?
mnie sie tegoroczny tez w ogole jakos nie podoba..
mi też nie... szczerze mowiac jakos nie podniecam sie takimi rzeczami
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
yvonne [Usunięty]
Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 13:16
mi sie tegoroczny wprawszie nawet podoba
ale fakt - w przeszlosci bywaly lepsze...
moze sie nie podniecam tymi fotkami
ale ja po prostu uwielbiam piekne kobiety ;->
Ehh... ja też bardzo lubię oglądać np. akty kobiet. Strasznie podoba mi sie sylwetka, ciało kobiet. Oczywiscie dobrze ujęte Sama tez chciałabym mieć takie zdjęcia, no cóż, może kiedyś K. przeszkolę i zrobi mi takie zdjęcia :>
Tez bym chciala takie zdjecia, ladne sa, tylko, ze nie kazda z nas ma do tego cialo. U mnie za duzo sladow po rozstepach, blizn i tluzczyku do wyretuszowania by bylo. Moze kiedys...
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Łeee tam... Rozstępami, tłuszczykiem i bliznami się nie przejmuj. Pewnie nawet nie zdajesz sobie sprawy ile czasu pochłania retuszowanie zdjęc do czasopism i kalendarzy Sesja zdjęciowa to 1 dzień, a retusz robiony przez 3 osoby (3 różne poziomy) zajmuje od 2 do 5 dni Kiedyś oglądałam film o tym jak powstaje rozkładówka Playboya - wierz mi nic naturalnego z pozujących dziewczyn w efekcie końcowym nie zostaje
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum