jesli tak to do lekarza marsz, tak jak napisała Didok moga nie trzymać cyklu , mimo ze antykoncepcjaa jest zachowana
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
chmurka [Usunięty]
Wysłany: Wto 09 Maj, 2006 20:14
Wiedźma napisał/a:
chmurka napisał/a:
Tylko ze to jest moje 7 czy 8 opakowanie.
jesli tak to do lekarza marsz, tak jak napisała Didok moga nie trzymać cyklu , mimo ze antykoncepcjaa jest zachowana
Ale moze to byc dlatego ze nie robilam przerwy? Czy tak czy siak musze isc do gina?
no nie wiem.. wydaje mi sie, ze przy 7-8 opakowaniu nawet podczas nierobienia przerwy nie powinno byc az takich skutkow. Dla swietego spokoju przeszlabym sie do lekarza
_________________ What would you do if you were not afraid?
To ja się podczepię pod wątek wzięłam dziś 18 tabletkę Rigevidonu, od wczoraj ma plamienie, czym to może być spowodowane? jutro wybieram się do lekarza, ale nie wiem coz tego wyjdzie..
nie wiem co zadecyduje twoj lekarz, ale ja bym luknela na to jeszcze w kolejnym cyklu..
jak by sie powtorzylo pod koniec cyklu ze znow plamisz- zmiana na inne tabletki bo te nie trzymaja cyklu...
Witam,ja mam również problem z plamieniem. Problem wygląda tak: od piątku(14.05) przymuje antybiotyk Dalacin C,a dzis pojawiła się krew w wydzielinie z pochwy. Czy jest to związane z antybiotykiem? Dodam,że od początku przyjmowania antybiotyku nie współżyłam,a jest to drugi tydzień przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych. Poza tym o żadnej pigułce nie zapomniałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum