nie pamiętam dokładnie, czy po roku czy dwóch lata regularnego współżycia bez zajścia w ciążę można zacząć się martwić, że coś jest nie tak. a u Ciebie to wygląda na pierwszy cykl (mam rację?). i sporą niecierpliwość
Wysłany: Sob 17 Wrz, 2011 23:51
Oczywiście, że nie długo. W marcu odstawiłam tabletki i zaczełam się uczyć metody objawowo - termicznej. Teraz już wydaje mi się, że sprawnie się nią posługuję, ale potomka brak:( A obserwując ostatni cykl bylam niemal pewna że się udalo.
Zupełnie niedawno odstawiłaś tabletki - organizm jeszcze się nie oczyścił. Kuzynka po odstawieniu hormonów bity rok się starała, przy drugiej ciąży ponad sześc miesięcy.
Dziś na jutro to tylko z wpadki się zachodzi
[ Dodano: Sob 17 Wrz, 2011 22:55 ]
SFR napisał/a:
Zupełnie niedawno odstawiłaś tabletki - organizm jeszcze się nie oczyścił.
Organizm jest się w stanie "oczyścić" z hormonów podczas 7-dniowej przerwy. Powrót do regularnych cykli niewspomaganych tabletkami, to inna sprawa, niemniej 6 miesięcy spokojnie wystarczy
To, że koleżance się udało szybciej niż Tobie o niczym nie świadczy, muszę wygłaszać truizm, że każdy jest inny ?
Wiara w przeznaczenie piękna rzecz, ale warto jednak trochę "powpływać" na swój los i np. poczytać o tym, co może pomóc. Jesli mogę coś zasugerować, to kwas foloiwy dla Ciebie i partnera przez okres starań.
Wlasnie mam pytanie - o co chodzi z tym seksem co drugi dzien? Wydaje mi sie to straszna bzdura, ze 'jakosc spermy' zalezy od rzadszych stosunkow. Zeby nie bylo - ja sie na razie staram, zeby malucha nie bylo. Tak tylko pytam,
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum