By³o juz o Lactacydzie,ale ja sie ostatnio skusilam w kauflandzie na p³yn Soraya z kory debu.
nawet spoko,wydajny,ma fajna pompke. tylko zapach troche mnie drazni,ale ogolnie jestem zadowolona.
mialyscie go kiedys??
nastepnym razme moze skusze sie na ta pianke z Bielendy
nie, w ogole o nim pierwsze slysze.
ja jestem wierna bielendzie odkad zakochalam sie w ich piance.
ba, ta z zielona herbata jest nawet calkiem dobra do mycia buzi - przynajmniej mi bardzo odpowiadala - bardziej niz co poniektore zele... i chyba w takim tez celu ja wkrotce zakupie
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
nie no, doszlam do wniosku, ze olewam wszystkie zele do mycia twarzy i tak dalej, teraz, co prawda, mam calkiem niedawno zakupiony zel sorayi, ale jak tylko go skoncze, to juz pierdziele - bede myc twarz pianka bielendy. delikatnie oczyszcza, zadnych syfkow na buzi i - co najwazniejsze - zero podraznien.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
ja uzywam Venus z kory debu i bardzo mi odpowiada.zapach bardzo przyjemny.mialam kiedy ziaja konwaliowy ale ten zapach mnie strasznie draznil.ja akurat z twarza nie mam podrazniem,tzn.myje buzie zwyklym mydlem i nie podraznia mi tak jak specjalne zele.plyny do h.i. sa bardo dobre do buzi jak piszecie,bo skoro nie podrazniaja delikatnej skory w miejscach intymnych to co dopiero mialyby twarz podraznic mozna tez twarz umyc szamponem,tez nie podraznia,moja kolezanka tak robi i ma bardzo ladna cere
No od p³ynu do higieny intymnej to by picze chyba musia³y rosn±æ, skoro od szamponu glowowe
_________________ CHLEBA I PRACY DLA WSZYSTKICH!!! SALAMI DLA WYBRANYCH!!!
yvonne [Usuniêty]
Wys³any: Nie 04 Cze, 2006 21:33
ja mam swoje stale trio : aa (to w bialym opakowaniu), nivea i lactacyd
zawsze niezawodne
zawsze pieknie delikatnie pachnace...
kkatarina [Usuniêty]
Wys³any: Pon 12 Cze, 2006 17:26
juz pewnie nie raz pisa³am ze od kilku lat bylam wierna Ziaji
ale po waszym namowom juz od oko³o roku uzywam Lactacyd
i teraz hmmmm od k±d spie w majtelasach + Lactacyd nie pamietam kiedy ostatnio mia³am jak±s infekcje
boje sie zmieniac mna jakis inny p³yn
ale ta pianka z Bielendy za kazdym razem mnie kusi jak kupuje lactacyd
ta pianka z Bielendy za kazdym razem mnie kusi jak kupuje lactacyd
No to siê sku¶ Jak Ci nie bêdzie odpowiadaæ, mo¿esz j± u¿ywaæ do mycia twarzy - w tym te¿ siê ¶wietnie sprawdza.
This is it:
'Nothing.'
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum