Witam
Mam maly problem, otoz nie to ze zapomnialam wziasc tabletki tylko przez przypadek jednego dnia wzielam 2.Tak wiem ja tez tego za bardzo wytlumaczyc nie potrafie...Zwykle biore tabl ok 19 i wzielam , natomiast obudzilam sie pare minut po 00:00 i nie bylam pewna czy ja wzielam, wiec wzielam kolejna. Przez kolejne dni bralam normalnie po 1 tabl. Jestem w ostatnim tygodniu brania tabletek...wszystkie z listka do tej pory sa wybrane....nie wiem tylko czy podwojna dawka nie zadziala odwrotnie tzn ...brak ochrony...
Na logikę....jakim cudem podwojona dawka może zaowocować brakiem ochrony??!!
Wszystko jest ok, tylko skończysz opakowanie dzień wcześniej, pamiętaj też żeby przerwa trwała maksymalnie 7 dni, nowe opakowanie też zaczniesz dzień wczesniej niż zwykle.
Wysłany: Pią 20 Mar, 2009 19:35
no tak logiga...tyle ze chyba w braniu tabletek chodzi o przyjmowanie odpowiedniej dawki....no ale nic...mam nadzieje ze wsio bedzie oki
tabletki bede brac do konca wlacznie z ta jedna brakujaca, opakowan mam pod dostatkiem
pozdrawiam
[ Dodano: Pią 20 Mar, 2009 19:37 ]
ooooooo widze ze mieszkam w poblizu ciebie ..lodz...tyle ze aktualnie siedze we wloszech
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum