Ja zakładam raz w tygodniu jak idę na basen, najmniejszy rozmiar, zero problemów z wyjmowaniem. Ja bym założyła.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
ale taki suchy czy nasaczony jakims zelem? pytam, bo spotkalam sie z opinia, ze idac na basen i majac często problemy pozniej z pipka, mozna wsadzac tampon nasączony jakims zelem czy czyms takim, co przynajmniej czesciowo chroni przed kolejnym zapaleniem/grzybkiem/etc...
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Jednak założyłam rano (ob mini) bo nie chciałam ryzykować ,że mnie spotka niemiła niespodzianka w postaci plam na spodniach. Krwawienie przyszło tak jak się spodziewałam więc wszystko ok i tampon mnie uratował. Miałam trochę stracha bo pierwszy raz tak robiłam ale na szczęście się opłaciło.
Też coś kiedyś słyszałam o zakładaniu tamponów "profilaktycznie" na basen ale jakoś mi ten pomysł nie podchodzi za bardzo.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Wysłany: Pon 20 Lut, 2012 20:40
heidhr, widziałam całkiem sporo na allegro. Strasznie mnie ciekawią i chętnie bym je wypróbowała.
Kupiłam kiedyś takie antybakteryjne podpaski Natural Lady ale one żadnego probiotyku nie mają tylko wyciąg z ziół. Dają uczucie chłodzenia podpaski
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum