W zimie zawsze mam problem .. na mrozie strasznie szybko wysychają i pekaja usta i kąciki. Nie chodzi mi o pomadke ktora to wyleczy , ale ktora bedzie zapobiegac takim rzeczom ! Z tego co mi sie wydaje byly kiedys takie pomadki ochronne na wysokie temperatury w minusie i wiatr.. na zime typowo. Po aptekach chodze, supermarketach i nic znalezc nie moge. A sezon jak dla mnie już sie zaczal.
Moze macie cos dobrego co mozecie mi polecic ? Dzis sobie kupilam pomadke ochronna , i lagodzącą wysuszenia i podraznienia neutrogeny w aptece ale chcialabym wiedziec czy znacie moze jakąś taką typową na takie warunki zimowe ? Ktora naprawde chroni. Mimo ze sobie kupilam juz neutrogeny to na pewno jak cos polecicie to tez sprobuje bo takie ochronne sztyfty mi szybko i tak sie zużywają
Pamietam ze jak kiedys na narty jechalam w zimie to mialam taka super..ale to byla chyba z 5 lat temu i nie pamietam w ogole jaka to byla ...
Ehh zawsze w zimie ten sam problem.. a wole sie zabezpieczac niz potem leczyc skutki