xxxanusiaxxxd
Wysłany: Nie 27 Mar, 2011 20:45
pominięta tabletka
Witam Mam pewne pytanie.
Biorę piąte opakowanie tabletek microgynon 21. Ostatnio ominęłam jedną tabletkę w drugim tygodniu. Zażyłam ją po 24 godzinach ( wzięłam dwie naraz ). Dwa dni później uprawiałam sex bez żadnego innego zabezpieczenia. Na ulotce pisało, że ominiecie w drugim tygodniu nie zmniejsza skutecznosci. Ale jednak wolę sie upewnić. Czy istnieje prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży?
Ulotka nie kłamie, temat zamykam i przenoszę do właściwego działu, bo to nie ogólnie o antykoncepcji, tylko konkretny przypadek dot. hormonalnej.
Na przyszłość szukajka, bo będą baty
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum