Przepraszam ze tutaj taki temat zalozylem... ale mam takie pytanie....
kochalem sie z dziewczyna.... i dostalem wytrysku... i jak wyjolem to patrzylem ze mam sperme na wlosach lonowych mojch.... sprawdzalem prezerwatywe i nie byla peknieta... i nie wiem czy zapodlnilem swoja dziewczyne czy nie?? bo zaczynamy sie obawiac...:/
bo nie wiem czy ta sperma nie mogla wyleciec jak bylem w pochwie czy dopiero gdy wyjolem... czy jest jakies prabdopodbienstwo ze ja zapodnilem ??
prosze o szybka odp !! z gory dziekuje !!
Ostatnio zmieniony przez akto Pon 28 Sty, 2008 21:12, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
miloo [Usunięty]
Wysłany: Pon 28 Sty, 2008 21:12
aaa sperme na wlosahc lonowych dopiero zauwazylem gdy juz zdjemowalem gume... ale to nie wiem czy mi poleciala w trakcie... stosunku czy tez gdy scisnolem ta prezerwatywa i moglo mi wyleciec przez cisnienie.. ;/
ale to nie wiem czy mi poleciala w trakcie... stosunku czy tez gdy scisnolem ta prezerwatywa i moglo mi wyleciec przez cisnienie.. ;/
Rozumiem
_________________ Happiness can only come from inside of you and is the result of your love.
"...różne są ptaki, są orły i kury, orły wzlatują wysoko pod chmury..."
Ostatnio zmieniony przez moni Pon 28 Sty, 2008 21:15, w całości zmieniany 1 raz
miloo [Usunięty]
Wysłany: Pon 28 Sty, 2008 21:15
no na wlosach lonowych no chyba tak... mnie tylko martwi ze moglo pojsc gdy bylem w pochwie.. jest to mozliwe??:> zeby tak przecisnela sie z drugiej strony ??:>
[ Dodano: Pon 28 Sty, 2008 21:18 ]
chodzi o to ... gdy kiedy doszlem... to moja dziewczyna jeszcze uprawiala przez kilka sekund sex ... i nie wiem czy to moglo wyleciec gdy jeszcze uprawiala zemna(bo nie wiem czy to mozliwe) a czy tez gdy chcialem zdjac... i zlapalem za koniec prezerwatywy i mogla mi sperma sie przesunac do wlosow lonowych
czy jest jakies prabdopodbienstwo ze ja zapodnilem ??
miloo napisał/a:
jest to mozliwe??
czary mary hokus pokus.......... jakoś nie przypominam sobie, zebym tam była (na szczęście) i widziała tą sytuację. Nikt nie był i nie widział co ty wyrabiałeś i jak wyrabiałeś. Przyjmij do wiadomości, że są takie pytania w życiu, na które człowiek musi odpowiedzieć sobie SAM.
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
Gdy czerwień znowu biel przesłoni
Wyczekiwania przyjdzie kres
Głupiego szczęście czasem broni
Lecz czasem fart się zmienia w pech
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum