To smutne strasznie..
Ale chociaż dobrze, że odszedł wśród dobrych ludzi, których nie musiał się bać, którzy otoczyli go opieką..
Ech..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
w momencie jak to czytałam, głaskałam moją psinę smacznie śpiącą na poduszce obok.. która nigdy nie była ani zmarznięta, ani głodna, ani zbyt mało przytulana ... to niesprawiedliwe że niektóre zwierzęta nie mogą tego zaznac, strasznie mi przykro
Czytam,czytam ten wątek i łzy same cieknął po policzkach.Wszystkie moje zwierzęta jakie mam, miałam i będę miała w swoim domu kiedyś marzły, głodowały,były niechciane i porzucone.Teraz są rozpieszczane i bardzo mocno kochane.Ciesze się że macie tak wiele miłości dla tych biednych zwierzaków,poświęcacie swój czas, pieniądze i w miarę możliwości staracie się pomóc.Obiecuję że jeżeli będzie jakaś następna akcja - zrzutka na biedne zwierzę będę starała się pomóc w miarę swoich możliwości,wcześniej nie mogłam, więc się nie odzywałam.
_________________ To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
od wczoraj mamy kolejną biedę.
pies zaplątany w druty do kłusowania tak, że musieliśmy mu operacyjnie wycinac takimi wielkimi obcęagmi. wrośniete, oplątane, łapa zmiażdzona....
od ponad pół roku w ten drut był zaplątany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum