Najpierw się dopisałam do "Wakacji", ale stwierdziłam, ze może założę temat, bo czasem pojawiają się podobne problemy.
Otóż:
Obiecałam pomóc znajomym, co nie mają internetu w tej chwili
Poszukuję fajnego miejsca w łódzkim lub mazowieckim na nocleg z soboty na niedzielę
dla pary, tak żeby się dało wyjść gdzieś wieczorem, a na noc i rano zaszyć we własnym pokoju.
myślałam o Łęczycy, ale nie potrafię przez net tam niczego za bardzo znaleźć.
Odpadają Warszawa, Łódź i Płock.
Będę szperać, ale fajnie byłoby jakieś pomysły podłapać, albo może ktoś gdzieś był?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Nad samym zalewem Sulejowskim (oba ośrodki), w trakcie dnia pod nosem wypożyczalnia rowerków wodnych i kajaków, plaża, w odległości kilku km. port, przy ośrodku smażalnie rybek, bar na otwartym powierzu, można się poszwendać przy brzegu zalewy, wszędzie park krajobrazowy
Szukam fajnego spania w Berlinie, pewnie będzie to styczeń, 3-4 dni.
Macie jakieś sprawdzone miejsca?
Oczywiście mile widziane niedrogie propozycje
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Kiedys spałam w takim hostelu co się zwał jakoś ze złotem, ale za cholerę nie pamiętam
Fajny był i na moją kieszeń.
Poszukuję w miarę taniego noclegu dla 4 osób nad morzem na Sylwestra, jesteśmy z Wielkopolski, więc najdalej na wschód interesowałaby nas Ustka Ktoś coś wie, ktoś coś słyszał, widział, był?
ja chciałam koło nas w domki, ale w jednym nie organizują bo za duże szkody i brak wody, natomiast w drugim już jest bal i domki są dla uczestników balu.
Szkoda bo chciałam coś innego, fajnego. Jeśli chodzi o morze to zapewne 2.01 będę szła do pracy, nie uśmiecha mi się siedzieć w pociągu. I tak moje plany spaliły się na panewce ( czy jakoś tak)
_________________ Kiedy odejdę zostaniesz sam, sam jak ja gdy jeszcze byłam. A.Kobiec
Wysłany: Wto 29 Lis, 2011 12:03
Poszukuję noclegu w Łodzi, najlepiej gdzieś w pobliżu centrum, do 100 zł za osobę. Może macie jakieś sprawdzone miejsca, albo chociaż wskazówki w jakiej dzielnicy najlepiej szukac? Bedę wdzięczna za propozycje
_________________ Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły tak zamykać jak oczy.
Jeśli chodzi o hotele to są sieciowe Qubus i Ibis, też w centrum,a le w hotelu nigdy nigdzie nie spałam więc się nie wypowiadam.
Dobra, pomysł na coś możliwie niedrogiego w Warszawie, dla 2 osób?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum