jeśli chodzi o konkretnie skórzanie to nie bardzo pomogę. jednak jesli w grę wchodzi tez inny to widziałam całkiem przyzwoite (skórkopodobne) w Reserved (najnowsza kolekcja) ok.56 zł.
Wysłany: Sro 15 Lut, 2012 10:17
P ma skórzany portfel CK i jest porządny. Wcześniej miał różne tańsze i dość szybko się niszczyły, za ok 150 zł znajdziesz coś porządnego. A może coś z polskiej firmy Wittchen np.?
_________________ Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły tak zamykać jak oczy.
Ja mam do sprzedania męski portfel skórzany, nowy, color ładny brąz w pudełku prezentowym z serii Vip Collection Kupiłam byłemu no ale że się rozmyło to leży sobie Z chęcią bym się pozbyła:
taki, tylko z przodu ma wytłoczone Vip Collection w skórze, nie ma tej materiałowej wstawki, środek identyczny
"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Zbliża się komunia córki mojego kuzyna... Na co dzień nie utrzymujemy specjalnie żadnych kontaktów. Widzimy się raz na rok, czasem rzadziej. Jakieś pomysły, żeby było fajnie, a żeby się specjalnie nie wykosztować...? (Na swoją komunię od kuzyna (mój ojciec chrzestny) dostałam Encyklopedię Szkolną.)
Wiek: 24 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 287 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 14 Kwi, 2012 15:56
pieniądze
tylko istnieje ryzyko że rodzice zawłaszczą i dziecko niekoniecznie kupi to co samo chce,ale jeśli nie znasz małej to nie wiem czy jest sens kombinować na siłę.
dziś widziałam zestaw encyklopedii języka polskiego, historii i geografii za 150 zł.jakaś dzika obniżka, ale mi encyklopedie z komunii do tej pory służą
Pytanie, z jakiego to wydawnictwa.
No ale takie książki to w sumie przydatna sprawa.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
a jakas ładna biżuteria dla dzieka? np łańcuszek i delikatne kolczyki, a mozna osobno do tego zakupic medalik lub krzyżyk. Jak ja byłam młodsza to powszechne były tez zegarki ( myslę że dla malej dziewczynki nie kosztowałby az tak drogo)
nie wiem, czy encyklopedie nie będą się kurzyć, ja lubię papier, więc zdarza mi się zaglądać, ale w necie, w multimedialnej encyklopedii. jest łatwiej i szybciej cokolwiek sprawdzić.
Złoto to fajny pomysł, jakiś łańcuszek z neutralnym wisiorkiem.
http://www.apart.pl/pl/zloto,c,1,4,5990
Albo jakieś ładne srebro.
Tylko czy te internetowe, z darmowym dostępem, mają na tyle rzetelne wiadomości? Rozumiem jeszcze na przykład encyklopedię na płytce lub wykupienie dostępu do czegoś porządnego online
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum