hahah no nie smiech na sali.. zakaz aborcji, zakaz uzywania srodkow antykoncepcyjnych co jeszcze? wszystko byle tylko wiecej dzieci sie rodzilo? nie wazne czy dziecko urodzi kobieta po 40 czy 13 latka? hahahahahahahahahaha...kocham nasz rzad zawsze daje powod do smiechu i tak to nie przejdzie
[ Dodano: Sro 08 Lis, 2006 10:08 ]
a jak niby gumki zzmniejszaszja plodnosc u kobiet???
No i nieźle...
Potem zakażą słuchania death metalu - też pewnie zmniejsza płodność, jak również wiary innej niż katolicka. Pamiętajcie, wszystko, co nie od Boga jedynego, zmniejsza płodność.
A w ogóle, WON OD KOMPUTERĂW! DO ŁĂŻKA, KOPULOWAĂ! BEZ PREZERWATYW!
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
Khm, ja to nie wiem, czy się śmiać czy płakać Kurczę, niedługo zaczną sprawdzać listę obecności w kościele... Generalnie, to jestem przerażona
szmaja napisał/a:
Potem zakażą słuchania death metalu
.
Jakie potem? Przecież już jakiś czas temu odwołali blackmetalowy festiwal w Warszawie Niedługo będę się bała wyjść na ulicę w ramonesce, bojówkach i glanach, bo mnie jeszcze na uczelnię nie wpuszczą (vide reklama wyborcza ministra Giertycha)
Just another girl left in tears.
Brak słów, po prostu...
I to się nazywa "Narodowy program wspierania rodziny".
Śmiech na sali. I plucie w twarz społeczeństwu...
Dobrze jest uzmysłowić ludziom, że pigułki to nie cukierki, że należy się badać, czytać kurde ulotki. Ale nie robić kampanię anty-antykoncepcyjną za podatki obywateli...
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 15:56
Cytat:
A przecież to tak samo duże zagrożenie jak narkotyki czy papierosy
Przepraszam bardzo,ale czym zagraża prezerwatywa???
No kurde złośc mnie bierze jak cholera.....!!!
Na całym swiecie (no prawie)własnie zachecaja młodziez do stosowania antykoncepcji by nie zyli w ciemnocie a w Polsce kur** co??
Lepiej zeby były nie chciane dzieci moze nawet nie kochane,bez ojców lub w domach dziecka zajebiscie.....DEBILE!!!!
Słucham właśnie Trójki. Hm, fajna dyskusja... Bardzo mi się podobała wypowiedź prof. Dębskiego o prezerwatywach:"najgorszą rzeczą, która się może przydarzyć, to uczulenie na lateks, a od tego jeszcze nikt nie umarł'
Just another girl left in tears.
Wiek: 26 Dołączyła: 27 Kwi 2005 Posty: 415 Skąd: Stu milowy las
Wysłany: Czw 09 Lis, 2006 13:53
no normalnie chyba kogoś zdrowo popierdolilo w tym kraju....
_________________ Absterget Deus omnem lacrimam ab oculis eorum - i otrze Bóg wszelką łzę z ich oczu!
marcia84
Wysłany: Czw 09 Lis, 2006 14:02
czytalam raport w internecie jakichs profesorów medycyny i oni twierdza ze takich badan nie ma ani nigdy nie byly one nawet prowadzone co do obnizania plodnosci przez prezerqwatywe. ze mnie zaden expert co prawda ale mnie sie to absurdalne wydaje!! z dziewczynami ustaliłyśmy dzis na uczelni ze pewnie uczulają "jajeczka" w jajnikach:)
niebawem to bedziemy zachodzic w ciążę na zaliczenie; a nasi koledzy dodali ze oni pewnie bedą musieli zaświadczenie od ginekologa przynieść albo USG udowadniające że partnerka w ciąży albo już z dzieckiem:) tylko co zrobią ci "bez partnerowi" - okaże się że sa nieproduktywni i nie nadaja sie do życia w naszym społeczeństwie:) komedia po prostu...!!! aż mi wstyd jak pomyślę że na zachodzie czytają teraz o tym wszystkim co u nas wyprawiają i jak bardzo sie z nas smieją!!
nawet papież "zatwierdził" prezerwatywy jako ochrona przed AIDS - o tym już nikt nie myśli.
w irlandii tez jest mały przyrost naturalny a rozwiązują to w inny, kulturalny sposób - każda para z dzieckiem dostaje dofinansowanie z rządu a kobieta będąc w ciąży nie musi pracować i dostaje "pobory" z budżetu państwa! i to wcale nie minimum krajowe:) nie sądzicie że to lepszy pomysł na zwiekszenie dzietności?? nie to co u nas jakies becikowe jednorazowe ktore stracza na pieluchy na pierwszy miesiąć, albo nawet i nie....
Ostatnio zmieniony przez marcia84 Czw 09 Lis, 2006 14:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum