Botica, ja pare lat temu musiałam z 10 telefonów wykonac, zeby sie umówić w szpitalu, w tej chwili stacja krwiodawstwa juz to robi i ogólnie jest bezproblemowo.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Wysłany: Czw 05 Sty, 2012 13:54
Teraz najprosciej zarejestrowac sie na stronie DKMS. Wypełnic formularz, oni przesyłaja patyczki i formularz, które my później odsyłamy i właściwie to wszystko.
_________________ Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły tak zamykać jak oczy.
Wow, to duzo sie zmienilo. Jak oddawalam krew mozna tez bylo oddac osobna probke na szpik, ale nie w tym samym dniu. A jak juz bylo mi po drodze do stacji, to wolalam oddac krew. Mozliwosc selekcji DNA z tkanki byla juz 100 lat, szkoda, ze tak pozno to wprowadzili.
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość. Jak ja czekałam na pałeczki ze 3 lata temu to trwało to wszystko bardzo krótko - po 2 czy 3 tyg. już dostałam informacje, ze mnie wpisali i kartę członkowską. Mój facet w zeszłym roku czekał dobre 3 miesiące, aż już myśleliśmy, że nie doszło.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
To moze znów sytuacja jest lepsza. Był okres, że mieli mało kasy na badania. Nas proszono o jakąś wpłatę na konto Fundacji - oczywiście nie było to obowiązkowe.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum