no tak ale klinike nie jest latwo znalezc, fizycznie, ani z nikim dogadac, taksowkaze zdaja sie nie znac adresow! ( pasazer/klient mowi gdzier ma jechac ) prywatne kliniki kosztuja majatek, a w szpotalu nikt po angielsku mowic nie bedzie raczej, pozatym jutro Taiwan...
zeczywiscie ciaza jest mozliwa?? o boze ....
[ Dodano: Pią 25 Mar, 2011 16:15 ]
ps. tak cala sytuacja to kwestia 2 tygodni. widzialam w sklepie test ciazowy chyba zaraz polece i kupie, ale nie jest za wczesnie? czy nuva ring nie przeklamie wyniku??
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
alice77, jak się uprawia seks bez zabezpieczenia to tak, ciąża jest możliwa. Takie realia. Kiepska sytuacja, skoro nie możesz udać się do lekarza.
Oby to się dobrze skonczyło, może będziesz miała nauczkę na przyszłość - a wystarczyło założyć gumkę..
wiem, wiem, glupota siegnela zenitu ... pierwszym razem byla prezerwatywa, przy wieczornym sexie a przy porannym juz nie i stad ten postinor ... drugim razem to juz prezerwatywy nie uzywalismy skoro postinor mialam w torebce ...
czy wynik bedzie wiarygodny jak teraz zrobie test? moze poczekac ... ?
drugim razem to juz prezerwatywy nie uzywalismy skoro postinor mialam w torebce ...
A wiesz, że za często to go łykać nie można? Nieważne, czy kupisz sobie opakowanie po 4, 6 czy 8 tabletek. To nie jest zwykła antykoncepcja, tylko doraźna, awaryjna. To jest bomba hormonalna.
alice77 napisał/a:
czy nuva ring nie przeklamie wyniku??
Nie, hormonalne środki antykoncepcyjne nie mają wpływu na wynik testu.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
tak, sklad ten sam. no wlasnie podejrzewalam ze nie mozna brac duzo, ale na ulotce ( ktora notabene byla tez i po angielsku ) nie pisalo jakiej dawki nie mozna przekraczac, i w necie tez nic na ten temat nie znalazlam :/
[ Dodano: Sob 26 Mar, 2011 11:26 ]
update! zrobilam test sikany...i nie jestem w ciazy! kamien z serca...skurcze tez jakby przeszly
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum