Słuchajcie, chciałabym sobie kupić eleganckie rybaczki, coś w tym stylu:
Ale, co najważniejsze, w cenie za ok 50 zl
Czy to w ogóle realne?
Na Allegro niestety nie mogę się odważyć, bo mi się bardzo podobają te, co wkleiłam wam tu, ale mają dziwne wymiary w pasie i boję się, że nie zapnę się (dziś już jedne tak mierzyłam, wszystko było super, ale z powodu tego, że to były biodrówki, to nie mogłam się dopiąć :/)
Ważne, żeby były o długości max. do kolana, ew. pare cm za, i były zrobione z takiego garniturowego materiału (żaden sztrux, dżins czy inny), nie rozszerzane. No i cena...
Jak ktoś gdzieś wpandie na trop takich, to prosze dawać mi znać Będę niezwykle wdzięczna.
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
U nas ciucharnie są, za przeproszeniem, zupełnie do dupy, przynajmniej ja nie znam żadnego dobrego takiego sklepu.
A jak zwał tak zwał, w sklepach i na allegro są pod hasłem "rybaczki"
no własnie rose moglabys dawac linki do aukcji bo ja np zdjec nigdy nie widze z allegro jakie wklejasz w tym formacie fotki ... albo nie wiem wklejaj od razu na forum bo nie mam programy zeby odczytac te zdjecia co wklejasz wiec ci nie doradze jak nie zobacze a w sumie to jestem tych rybaczków ciekawa
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
sweet_girl [Usunięty]
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 20:30
Takich spodni jest teraz naprawde mnostwo,ale spodnie za 50zł??to raczej nierealne....chyba,ze w lumpach Sama ostatnio takie mierzyłam,bo tez bardzo mi sie podobaja tego typu do kozaczków ,ale niestety te 2 pary ,które mierzyłam nie prezentowały sie na mnie najlepiej (a tak je chciałam )ale kosztowały nieźle ponad 100zdaje mi sie,zreszta nie pamietam dokładnie ...jak gdzies znajde tak owe to dam znac....Spróbuj pochodzic moze po jakis halach,małych sklepikach tego typu miejscach,bo w centrum handlowym za 50zł napewno nie bedzie...
to mało wiesz sweet o spodniach jeśli wydaje ci się, ze ta cena jest nierealna
w nawet najlepszych centrach handlowych na swiecie mozna znalezc smiesznie tanie rzeczy, trzeba tylko umiec szukac
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
sweet_girl [Usunięty]
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 20:50
Juliette to gdzie np mozna takie zakupic zeby tez w miare porzadne były??Napisałam tak ,bo jeszcze nie kupiłam spodni ,które kosztowały mniej niz 100zł i to nie dlatego,ze taka to ja bogata jestem i tansych nie kupie tylko poprostu jak jakies mi sie podobały to tyle kosztowały.
[ Dodano: Nie 19 Lis, 2006 20:51 ]
zreszta ja to zawsze mam kłopoty z zakupem spodni jakas niewymiarowa jestem wiec biore takie co na mnie pasuja.....nie lubie kupowac spodni,bo tylko sie zawsze na wkurzam
Ja widuję w zwykłych sklepach takie gatki za około 70 - 80 zł. Ale również sądzę, że dało by się coś znaleźć taniej, tylko cza szukać........
A na allegro też boję się kupować spodnie...
Macie rację - w sklepach z "markami" takie spodnie (ja bym nie nazywała tego spodniami, bo to pół spodni ) są po ponad 100 zł. W zwykłych, tak jak witch pisze: 70-80zł. A ja chce za 50! Max 60
Dziś mierzyłam takie za 45 zł w Vero Modzie w Outlecie, ale nie zapięły mi się Ech.
spokojnie mozna znalezć spodnie za 50 zł
ja markowe kupuje tylko dżinsy i to po przecenie najczęsciej Levisy bo tylko te dobrze na mnie leża,a inne odstają z tył
a materiałowe, w kantke czy inne nigdy nie wiecej niz za 70 zł
w sklepie
rose a może poszukaj jakiejs dobrej kracowej to by ci uszyła
za materiał zapłacisz góra 20 zł bo to wystaczy jakies 60 cm
+ uszycie
Ha! KUPILAM!!!!!!
i to tylko za 49 zł coś w rodzaju tych pierwszych, tylko mają ładnie wywinięte nogawki i są na kant
Ale jestem hepi Idąc na wykład wejszłam do Manhattanu i omijając z daleka różne haemy i reserwy poszłam na drugie pietro, gdzie rzadko bywam ;> tam jest taki różowy sklep "pritty girl", ostatnio obok typowo różowatych ciuchów mają też eleganckie spodnie i spódniczki i cuś mnie tkneło żeby zajrzeć...
No i było!
Ano, pochwaliłam się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum