Wysłany: Pon 16 Sty, 2012 20:37
Pati, powiem Ci, że u mnie to samo. Nie ma nic ciekawego jeśli chodzi o bluzy i bluzki. Wszystko przebrane. Patrzyłam na sweterki z nowej kolekcji, bo chciałam sobie kupić taki zwykły w miętowym kolorze. Cena przystępna ale jakość tragiczna.
To co było fajnego już kupiłam
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Wysłany: Pią 24 Lut, 2012 14:33
Dziewczyny, które mają w swoim mieście H&M mam wielką prośbę, czy buszując kiedyś po sklepach mogłybyście zobaczyć czy te kolczyki i gumki do włosów ze zdjęcia są w H&M dostępne i po ile? Bardzo mi zależy, bo takich kolczyków trójkątów szukam już od jakiegoś czasu. TopShop miał kiedyś bardzo podobne i na nie zachorowałam. Gumki do włosów zarówno złote jak i z różowego złota (dla siostrzenicy)
Nic więcej."
poszukuję sukienki wiosennej - lekkiej, zwiewnej, mniej więcej takie fasony:
najlepsza byłaby taka, jak ta ostatnia, gdyby nie była taka zabudowana u góry, a miała raczej dekolt w łódkę. może widziałyście gdzieś takie? poluję od dwóch tygodni.
[ Dodano: Pią 23 Mar, 2012 09:14 ]
w pierwszej kolory mi niezbyt leżą, w ogóle do mnie nie pasują, no i nie lubię takich zakłądanych dekoltów, zasłoniętych skrawkiem materiału, a tam chyba taki jest. druga to japan style, kolory przełknęłabym, ale jest chyba bardzo krótka, na innych zdjęciach prawie widzę jej tyłek. no i jakość. a trzecia - dekolt.
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
ja mam postanowienie zacząc sobie czesć rzeczy szyć, a z większymi przedsięwzięciami szukać krawcowej, to wcale drozej nie wyjdzie za bardzo, a przynajmniej bedzie na mnie leżeć
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 20:24
Dziewczyny pytałam już kiedyś, ale nie było odzewu. Bardzo Was proszę, będąc w h&m spójrzcie czy można dostać te gumki do włosów:
są w kolorze złotym i różowego złota. Mnie zależy na tych różowych. Patrzyłam na brytyjską stronę i tam są po 1.99 ₤ czyli u nas powinny kosztować około 10 pln (max. 15) Jeśli któraś z Was by je znalazła, to błagam o kupno.
Nic więcej."
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2012 07:42
Triss, wielkie dzięki.
Nic więcej."
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2012 14:58
S., szkoda, ale wielkie dzięki za sprawdzenie.
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum