Każde zdjęcie które uzyskało w poprzednim miesiącu więcej niż 5 głosów startuje w kolejnym miesiącu.
Ja oczywiście nie liczę na klikanie Wystartowałam dla zabawy (bo myślałam że można głosować na więcej niż jedno zdjęcie dziennie).
Klikajcie na kogoś komu bardziej zależy na wygranej
natalia_lilia no dawaj to zdjecie...
co ci szkodzi?
kazda na forum ma rowne szanse, w sierpniu klikalam na Zosie, teraz moge na Diane
bedzie sprawiedliwie
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Zbierzmy się wszyscy, niech każdy (kto chce) codziennie klika, to będą duże szanse. Wyliczyłam, że poprzednia osoba, która zdobyła najwięcej osób, miała wsparcie 46 chyba osób, jesli klikały codziennie, a że jest nas sporo, to chyba damy radę, co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum