_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Również klikam
Mimo, że jestem nieskromna i "rywalizowałam" (moje 3. miejsce i tak nie zmieniło nagrody Soni)...
Natalenka, my z Sonią sobie wszystko wyjaśniłyśmy...
Po ślubie Ani i Grety w końcu temat ruszył w mediach. Już wyjaśniam o co chodzi - w sobotę w Zelazowej Woli Ania i Greta wzięły ślub. Oczywiście nie oznacza to, że w końcu wyszliśmy z zaścianka, Ania jest trans stąd taka możliwość. Korzystając z tej sytuacji szerszej opini społecznej przedstawiony zoatał program linii lotniczych SAS LOVE IS IN THE AIR WITH SAS THIS FALL. Do "konkursu" stanęły też pary z Polski. Proszę o oddawanie głosów na nie/nich
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum