Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

potrzebuje pomocy, a raczej rady, najszybciej!

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Verena
Wto 19 Lut, 2008 14:26
potrzebuje pomocy, a raczej rady, najszybciej!
Autor Wiadomość
driver
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:08 potrzebuje pomocy, a raczej rady, najszybciej!

witam. to mój pierwszy post, ale forum przeglądam od dość dawna i zapewniam że zanim odważyłem sie utworzyć temat zapoznałem sie z wieloma o podobnej tematyce. Nie może dać mi spokoju ciągła obawa. To miał być Nasz wspólny pierwszy raz. Planowaliśmy odbyć stosunek ale zdarzył się pewien incydent. Podczas gry wstępnej(miałem założoną gumke ) ocieraliśmy się częściami intymnymi(leżeliśmy na sobie bez ubrań itp) i trwało to dość długo, w pewnym momencie zorientowałem się że prezerwatywa się poprostu spadła, zsunęłą się. Nie wiem jak długo już jej nie było ale myśle że góra 20 min, ale napewno mogło dojść do styczności z tym że nie wszedłem jeszcze. Stało się to pare godzin temu, teraz nie wiem co robić, nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo że plemniki mogły się przedostać do pochwy. Bardzo prosze o szybkie, szczere i konkretne odpowiedzi. Bardzo się boimy, nie było wytrysku ale substancja która wytwarza się ciągle pewnie miała styczność z miejscem intymnym mojej Kobiety lub gdzieś bardzo blisko. Czy może dojść w ten sposób do zapłodnienia? Jest jeszcze dziewicą, nie przerwaliśmy błony. Prosze o rady, naprawde prosze

foxy
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:14 

driver napisał/a:
orum przeglądam od dość dawna

tak, dokladnie od wczoraj od godz. 23:54

Nastepnym razem podepnij sie pod temat, ktorych jest od groma w tym dziale, a nie zakladaj nowego !

Poza tym, jesli chodzi o moje zdanie w tej sytacji, to skoro nie wszedles, nie bylo wytysku, to nie ma sie czym martwic. W przyszlosci zakladaj gumke pozniej, bo w taki sposob moze sie zsunac, jak i peknac.

driver napisał/a:
Jest jeszcze dziewicą, nie przerwaliśmy błony

W takie sytacji, to chyba oczywiste :roll:

driver
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:28 

od wczoraj jestem zalogowany, wcześniej tylko przeglądałem forum i nie było potrzeby zadawania pytań. Nie wiedziałem pod który mam się podpiąć i myśle że to dość nie typowa sytuacja. Może niech jakiś administrator przeniesie temat lub podepnie go gdzieś. Ja naprawde nie wiem co teraz zrobić, jakie jest prawdopodobieństwo i w ogóle. Dziękuje że odpowiedziałaś. Nie wiem czy konieczny jest lekarz, czy możliwość takiej wpadki "bez stosunku" jest duża itp. milion pytań, mało czasu, brak pomysłów

Verena 

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:32 

a wiesz, skąd się biorą dzieci tak w ogóle? :roll:

Wietrzenie szafy ;)

Sklepik wika.net.pl - dzieciowe różności

driver
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:36 

heh. Wiem, mam 19 lat, wiem też że to o niczym nie świadczy. Zawsze myślałem że jestem poukładany, odpowiedzialny, a to miał być piękny moment, niezapomniana chwila, mimo że były, a teraz jest coraz więcej, obawy i stres. Może dla niektórych ta sytuacja wydaje się głupia, śmieszna i banalna, mam nadzieje że kiedyś sam będe się z tego śmiał. Ale teraz naprawde nie wiem co powinienem zrobić, nie wiem czy jest w ogóle prawdopodobieństwo że może zajść w ciąże, chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej i zareagować jak najszybciej, żeby nie było za późno

Verena 

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:37 

Chłopie, jak mialo do czegoś dojść, skoro nie było wytrysku, nie doszło de facto do stosunku? Myslisz, że plemnik to taki rambo, że popełźnie se czy co?

Wietrzenie szafy ;)

driver
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:40 

hehe rambo to raczej nie. Ale cały czas wytwarzana jest sybstancja która również zawiera plemniki i te mogły się gdzieś dostać? Dziewczyna odrazu gdy się zorientowaliśmy poszła umyć te miejsca

Verena 

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:42 

driver napisał/a:
Ale cały czas wytwarzana jest sybstancja która również zawiera plemniki i te mogły się gdzieś dostać?

ale skoro nie wsadziłeś jej do środka, to te plemniki musiałyby SAME dopełznąć np ze wzgórka łonowego do pochwy i dalej, jak sobie to niby wyobrażasz?

Wietrzenie szafy ;)

Konrad 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:44 

Zrobią hokus pokus, czary mary abrakadabra i będzie hop! I już jest dzieciaczek!
Plemniki może nie rambo, ale magiki jak cholera! :mrgreen:

driver
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:44 

nie wiem, poprostu nie mam pojęcia, ale mogły być gdzieś w pobliżu, mo nawet przy lu na wejściu do pochwy, taka sutyacja mogła trwać ok 20 min, w pozycji leżącej, hmm nic już nie wiem, ale strasznie się czuje, najgorsza jest ta nie wiedza :(

foxy
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:46 

driver, jak juz ci pisalam w 1 poscie, to wg mnie nie ma powodow do obaw. w ciaze nie tak latwo zajsc... nie bylo wytrysku, tylko sie "ocieraliscie", a to nie oznacza od razu zaplodnienia!

Verena 

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:48 

driver napisał/a:
najgorsza jest ta nie wiedza

to się doedukuj

Wietrzenie szafy ;)

driver
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:48 

chadalusia, dziękuje, najbardziej przeraziła mnie ta zsunięta gumka, nie wiem co byłby gdyby doszło do czegoś więcej a nie spradzilibyśmy czy wszystko z gumką jest ok. Jestem zielony w tym temacie, tak naprawde dopiero dzisiaj to sobie świadomiłem, tylu znajmmych teraz "wpada" że poprostu się boje, lepiej dmuchać na zimne

foxy
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:54 

driver napisał/a:
nie wiem co byłby gdyby doszło do czegoś więcej
powiem ci tylko tyle, ze osoby decydujace sie na wspolzycie musze sobie zdawac sprawe z tego, jakie moga byc tego konsekwencje...
driver napisał/a:
Jestem zielony w tym temacie

jestes zalogowany juz na forum, wczesniej niby tez cos czytales, to w tej chwili dalej sie doksztalc w tym kierunku. taka wiedza napewno nie pojdzie na marne :)
driver napisał/a:
tylu znajmmych teraz "wpada" że poprostu się boje

tu nie ma co porownywac. dlaczego wpada ? po prostu niektorym brakuje odpowiedniej wiedzy...

driver
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 00:58 

tak wiem, dużo czytam i nie tylko na tym forum, głownie na innym o podobnej tematyce. Z reguły nie decyduje się na pisanie postów bo wiem że prędzej czy później ktoś poruszy dany wątek lub udzieli odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Ale dziś to wyjątkowa sytuacja, naprawde się przestraszyliśmy. Z konsekwencji doskonale zdaje sobie sprawe, dlatego chce aby było jak najbezpieczniej i bez stresu

Odpowiedz do tematu