kochałem się z dziewczyną dzisiejszej nocy , nie używalismy zadnego zabezpieczenia okres skonczyła sie jej 31 stycznia a trwał 5 dni cykl 27 dni . Proszę o pomoc w informacji czy jest duże zagrożenie zajscia w ciąze jezeli tak to czy jest szansa że po przyjeciu srodka farmacetycznego to zagrożenie minie . Jaki to miałby by byś srodek oraz jak go zdobyć . Dziekuję
taaaaaa....z tym zazwyczaj bywa problem póki co w Pl
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
ewela [Usunięty]
Wysłany: Nie 10 Lut, 2008 21:03
karolka napisał/a:
ewela napisał/a:
tylko u lekarza- ginekologa.
u każdego lekarza! nie tylko ginekologa!
no niewiedzialam:)
ale defacto mojej koleżance zwykły lekarz nie chciał wypisać
stąd moje przypuszczenie ze tylko ginekolog moze wypisac;)
ile sie mozna dowiedziec na tym forum;)
jeśli mieszksz w mieście akademickim roponuje udać się do lekarza studenckiego, oni raczej wypisują i nie stracisz czasu na bieganie od rodzinnego do gina i wszystkich po drodze. jeśli nie trafisz na nomalnego lekarza popytaj znajomych osoby używające tylko prezerwatyw często mają lek bądź recepte.
cieszymy sie bardzo, ze bedziesz miala bobasa, ale nie musisz pisac o tym w kazdym watku
_________________ What would you do if you were not afraid?
nika_82 [Usunięty]
Wysłany: Czw 14 Lut, 2008 07:36
amisu napisał/a:
cieszymy sie bardzo, ze bedziesz miala bobasa, ale nie musisz pisac o tym w kazdym watku
akurat w tym wątku chyba o tym nie wspomniałam ) chodzi tylko o to ze czasami lepiej nie brac jak nie trzeba, potem naprawde sa duze nerwy i stres co bedzie dalej, ja wzielam to z czystej glupoty mam od dwoch lat meza, dobra prace - taka ktorej nie strace jak urodze dziecko, mamy swoje mieszkanie i nawet pokoik przygotowany na dziecko - tzn narazie pusty Ale naprawde przed podjeciem decyzji o wzieciu tej tabletki trzeba sie zastanowic wiem nie ma za duzo czasu na rozmyslania no, ale..... Rozumiem jesli chodzi o mlode osoby, wtedy to faktycznie ale po 20 roku zycia ciaza to nie tragednia, zmusza do myslenia i dzialania przede wszstkim.... Pozdrawiam ciepło wszystkich i zycze duzo szczescia.........
Nika to niestety niezalezne od wieku, sa 19-nastki, ktore by sobie z tym poradzil i takie 25-latki, ktore nie chca, uwazaja, ze to zly moment. Te tabletki sa zdaniem chyba wiekszosci osob tutaj ostatecznoscia, piszemy tu duzo o antykoncepcji, by nie trzeba bylo po postinor siegac.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum