Teraz boi sie ze tabletka nie zadziala przez to ze byla dziewica i byla wieksza mozliwosc wpadki????.....
Ma rację. Jeśli była dziewicą, to przed wzięciem escapelle powinna była przez 3 minuty skakać na lewej nodze, oraz wieczorem wypić przed snem 3 łyżki wody i włożyć grzebień pod poduszkę.
Sorry, ale ostatnio pojawia się na forum tyle tego typu rewelacji, że ja już nie wiem czy śmiać się czy płakać. Naprawdę warto wrócić do podstawówki na lekcje biologii.
Wysłany: Czw 27 Wrz, 2007 19:19
Vivien napisał/a:
Jeśli była dziewicą, to przed wzięciem escapelle powinna była przez 3 minuty skakać na lewej nodze, oraz wieczorem wypić przed snem 3 łyżki wody i włożyć grzebień pod poduszkę.
słyszałam jeszcze o staniu na książce telefonicznej, żeby nie zajść ale to dotyczyło stosunku
tabletka nie zadziala przez to ze byla dziewica i byla wieksza mozliwosc wpadki????.....
a to b łona jakos dziewicza znajduje si w przełyku i nie przepuszcza polknietej tabletki, że szanse na ciaze sa wieksze??
bo jakos nie kumam co ma jedno do drugiego...
a moze błona daje spida i powera plemniora i maja taa moc, że chocby zazyła 100 tabl. to i tak w ciaze zajdzie
a moze błona daje spida i powera plemniora i maja taa moc, że chocby zazyła 100 tabl. to i tak w ciaze zajdzie
Nic nie kumasz, Vill, po prostu te plemniki odbijają się od błony jak od trampoliny i przez to jest większe prawdopodobieństwo, że doskoczą.
No zero wiedzy na tym forum, zero po prostu
ze niby jest tam tyle numerków ze plemniory wariuja i komorka jajowa i nici z ciazy?
nie-bo [Usunięty]
Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 10:21
podobno to o zgrozo popularne w Anglii - wejść na książkę telefoniczną nago po stosunku, to gwarantuje niezajście w ciąże,a albo seks na łódce, czy też przez papierek od popularnego batonika (chyba wykorzystywanego jako prezerwatywa ) - mam nadzieję, ze to jednak nie jest prawda, bo bym zwątpiła, no ale w Anglii jest podobno największy w Europie odsetek nastoletnich matek, a to sposoby angielskich nastolatków
andziula [Usunięty]
Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 13:07
jak jest tak wyedukowana młodzież, to nie dziwota. słyszałam już definicję np. stosunku przerywanego: "chodzi o to, że kobieta i mężczyzna muszą przerywać wykonywanie ruchów ciała i na chwilę zastygnąć w bezruchu, żeby nie doszło do zapłodnienia" yyy...
albo jak można zajść w ciążę:
"wiatropylnie czyli on się masturbuje po nawietrznej a ona sobie robi palcówkę po zawietrznej i już dzidziuś" uh
foxy [Usunięty]
Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 17:54
andziula napisał/a:
jak jest tak wyedukowana młodzież, to nie dziwota.
dokladnie.. to swoja droga, ale mimo, ze mlodziez uczy sie w szkole o sexie, to i tak jakos nie bardzo siega po ta widze <nie wszyscy oczywiscie >
opinii i opowiesci jest wiele, a jak przyjdzie potem co do czego, to placz i zgrzytanie zebow, bo jednak stanie na ksiazce tel zawiodlo... hmmm.. moze ta ksiazka byla za stara ?
Laluna [Usunięty]
Wysłany: Pią 05 Paź, 2007 18:34
WIECIE JESLI NASI POLITYCY SA ZA NATURALNYM PLANOWANIEM ORDZINY (JAKO MET ANTYKONCEPCJI) A LEKI ANTY SA NADAL DRGOIE, KOLEJKI DO PASTWOWYCH LEKARZY SA NA POL ROKU DO PRZODU TO KAZDY KTO MIAL CHWILE SLABOSCI I POPLYNĄŁ W WIRZE NAMIETNOSCI ŁAPIE SIE CZEGO MOŻE...
SŁYSZAŁAM OSTATNIO ANWET ZE KSIADZ W KOSCIELE POWEIDZIAL ZE TABLETKI ANTY I WSZELKIE TAKIE METODY TO OD SZATANA SĄ I WOGOLE NASZ KRAJ BY CHYBA SPLONĄŁ JESLI SRODKI ANTY BYŁYBY REFUNDOWANE.
TAK LEPIEJ NIECH BEDZIE WIECEJ NASTOLETNICH MAMUSI
Bylo by milo jakbys edytowala i zmienila na male litery, bo jak sie to widzi, nie chce sie czytac.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
didiloczek [Usunięty]
Wysłany: Czw 01 Lis, 2007 19:59
moim zdaniem dla bezpieczenstwa powinnas szybko leciec do lekarza i wziasc tabletke po ... takim srodkiem jest escapelle albo postinol duo. chociaz moim zdaniem escapelle daje wieksza pewnosc ale teraz jak jestes w 38 godzinie to lec jak najpredzej bo te tabletki dzialaja do 72h i kosztuja okolo 60zl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum