Malixa, proszę daj sobie na wstrzymanie...
Dostałaś już odpowiedź na zadane przez Ciebie pytania w poprzednim wątku.
Skoro nie wystarczą Ci odpowiedzi na forum, to skontaktuj się ze swoim ginekologiem, aby on rozwiał Twoje wątpliwości.
Malixa jajnik może Cię boleć, bo przyjęłaś bombę hormonalną...Odpowiedź na Twoje pytanie dotyczące tabletki z pewnością znajduje się na ulotce, którą jak się domyślam nie przeczytałaś...Poza tym korzystałaś z szukajki?? Dziewczyny naprawdę dużo tutaj pisały o Escapelle, więc poszukaj zanim o coś zapytasz...
Dziewczyny mam pytanie!
Kochalam sie 1 lutego, 2 lutego po 13 godzinach wzielam escapelle.
.Okres powinnam dostac 14 lutego...
Test robi sie ok 14 dni po stosunku by wyszedl prawidlowo tak?
Ale jesli zrobie w dniu spodziewanej miesiaczki, czyli 2 dni wczesniej to wyjdzie prawidlowo? Jak myslicie? Czy to bedzie za wczesnie o te dwa dni?
Bo szczerze to bym chciala miec pewnosc...
Cholera dzieki dziewczyny! Jestem jeden wielki klebek nerwow. A najbardziej wkurza mnie to,ze nic nie da sie przyspieszyc:( Normalnie jestem niewierzaca ale chyba trzasne jakas modlitwe o ten okres:/
Jeśli jesteś niewierząca to modły niewiele pomogą tym bardziej, że wzięłaś escapelle.
Lepiej sie rozluźnij, zrelaksuj, może porób jakieś ćwiczenia rozciągające.
Moim zdaniem nie ma nawet po co robić testu, chyba że dla świętego spokoju
Malixa, ty jednak jesteś niedowiarek. Ile razy jeszcze mamy ci napisać, kiedy wykonuje się test? Taka odpowiedź już padła, pisała o tym Finka, linka656 i ja, w między czasie inne dziewczyny służyły radą, a ty dalej to samo...
Foxy i reszta dziewczyn ! Ja was na prawde baaaaaardzo przepraszam!!!! A co do stwierdzenia,ze jestem niedowiarek to hmm jestem. Do tego jestem jeszcze tchorz i upierdliwiec ale to juz wyszlo. Od kilku dni przegrzebuje internet i chyba jest troche spokojniej ze mna. Ale calkiem spokojnie bedzie jak dostane okres i zrobie test...
Cholera wracam do tabletek anty juz wole zawroty glowy i mdlosci przez caly miesiac...
Dziewczyny - jeszcze raz ja...
Test ciazowy robilam 14 dni po stosunku - wyszedl negatywny! Wierzyc mu? Juz jest pewny?
Nie byl co prawda z pierwszego moczu tylko z 2
Termin spodziewanej miesiaczki byl w sobote - test robilam w poniedzialek bo to bylo 14 dni po stosunku - negatywny!
Dzisiaj jest wtorek a okresu brak! Boje sie jak cholera!
Jak myslicie ?
Gejsza [Usunięty]
Wysłany: Wto 16 Lut, 2010 20:12
Malixa, nie masz czym się martwic, test wyszedł negatywny czyli nie jesteś w ciąży. Ja po escapelle nie miałam okresu przez trzy miesiące, więc czekaj spokojnie
Gejsza - 3 miesiace!!! I Ty żyjesz kobieto?? Mnie by nerwy zjadły! Czyli moge test robiony po 14 dniach od stosunku uznac za wiarygodny...
Jak ja chce ten okres... jak nigdy:(
Tak, żyję. Tylko, że ja poszłam do lekarza, który mi wyjaśnił, że po bombie hormonalnej rozregulował mi się cykl. Może Ty też wybierzesz się go ginekologa???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum