kochalam sie z moim chlopakiem i to byl moj pierwszy raz, to byl moj 6 dzien cyklu ( miesiaczki mam mniej wiecej co 28/29 dni) byl to drugi dzien po krwawieniu, urzylismy prezerwatywy, ale problem w tym ze on urzyl wazeliny zeby mnie mniej bolalo, teraz strasznie sie boje ze mogla ona uszkodzic gumke, moj chlopakl nawet w trakcie zdjal pierwsza gumke a potem zalozyl druga dla bezpieczenstwa ( zeby nie bylo, jezeli juz sie kochalismy to tylko z zabezpieczeniem) boje sie, a on mi mowi ze nie mam sie czym martwic bo on sprawdzil gumke i nie miala zadnych dziur ani nam nie pekla, co otym myslec? pomocy, minelo juz od tego wydarzenia 38 h. co mam robic?
Jesli nie pekla gumka nic nie przeciekalo to raczej nie masz sie czym martwic. Skoro chlopak sprawdzil to zaufaj mu, a na przyszlosc uzyjcie zelu nawilzajacego.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
stokrotka87 [Usunięty]
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 19:34
dzieki, on tez mi mowi ze wszystko bedzie ok, ale mam cykora, to chyba normalne, tylko on jest na mnie zly bo caly czas o tym mowie a on caly czas swoje~mam doswiadczenie, , wszystko sprawdzilem, kobieto, nie martw sie ~ a ja dalej sie boje....
Ostatnio zmieniony przez stokrotka87 Pią 23 Lis, 2007 16:44, w całości zmieniany 1 raz
MOim skromnym zdaniem, skoro takbardzo sie boisz ciazy to nie jestes keszcze gotowa na wspolzycie, bo wspolzycie oznacza, ze w razie czego jestes gotowa na ciaze i konsekwencje z tym zwiazane. Moze przemysl jeszcze troche te sprawy.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
stokrotka87 [Usunięty]
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 19:47
teaz sobie z tego zdaje sprawe, moze musze poczekac na wlasciwego faceta, bo wiesz wydawalo mi sie ze go kocham , a jak to zrobilismy to cala magia sie rozplynela nie wiem dlaczego, bo fizycznie bylo fajnie, i jemu sie podobalo, caly czas o tym mowi, i chce to znowu ze mna robic a ja,....... hmmm juz nie jestem taka pewna czy tego chce
dokładnie tak
dziewczyny mowiac "zaufaj chlopakowi" gadacie od rzeczy, sorry
chlopak moze niedouczony i sam nie wie - ni mowie ze hcce celowo skrzywdzic, ale wypadaloby chociaz przeczytac instrukcje gumek - tam jest o tłuszczach napisane.
plemniki przechodza przez dziurki, ktorych ludzkie oko nie zauwazy -nawet jak zdjal pierwsza gumke to w twojej pochwie byla wazelina - tłuszcz niszczy lateks!!
dlatego potraktowalabym ten stosunek jako stosunek bez zabezpieczenia.
poza tym zapraszamy do dzialu NPR - dowiesz sie ze kalendarzyk moze byc swietna metoda poczecia dziecka
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 22:38
no to co mam robic teraz? jestem w stanach, nie wiem moze tutaj takie srodki "po" sa bez recepty, myslicie ze jest duze ryzyko na to ze moge byc w ciazy?
skoro wazelina wplywa na gumke i ja rozpuszcza a sperma wylondowala w gumie i w srodku ciebie to chyba rownanie jest proste i rachunek prawdopodobienstwa tez...
szansa na ciaze jest...
Moim zdaniem mimo wszystko ryzyko jest niewielkie, ale wiesz...
ja bym dmuchała na zimne mimo wszystko choć też mysle, ze ryzyko niewielkie
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
stokrotka87 [Usunięty]
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 23:27
taaa musze kupic postinor, mam nadzieje ze w stanach jest bez recepty, kurcze oby, bo tutaj moj gin mi nie pomoze
[ Dodano: Sro 19 Wrz, 2007 05:30 ]
udalo mi sie kupic w stanach cos co nazywa sie "plan B" jest bez recepty , tylko trzeba udowodnic ze sie ma ponad 17 lat, koszt to 47$, uffffffffffffff mam nadzieje ze skonczy sie na strachu, 45h mam nadzieje ze zdazylam dzieki za mobilizacje, pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum