oj sorki Magda,dokaldnei odpoiwiedzialysmy na pytanie ale i wtracilysmy swoaj opinie-to jest forum i mozna sie wypowiadac.Nie mozna chronic czyjejs lekkomyslnosci-i tyle. U nas nigdy tak nie bylo i mam nadzieje ze nigdy nie bedzie
W tym wypadku poprę dziewczyny.
Naprawdę zdarzają się chwile zapomnienia, ale w tym wypadku to tak nazwać trudno jest ;>
Dziewczyny niestety muszą więcej myśleć od facetów i tego trzeba wymagać zawsze
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
i tak naprawde czasem jak sie komus nie da takiego slownego mocnego kopniaka w dupe to nie zrozumie
nikt krytyki nie lubi
niestety czasem jest ona niezbedna...
Magda [Usunięty]
Wysłany: Sro 15 Lut, 2006 10:06
Sory, ale wychodzę z założenia, że gdybym to ja miała taki problem, weszłabym na stronę antyforum, którą zapodała mi koleżanka/google/link na innej stronce, i przeczytałabym takie krytyczne głosy, to by mi się odechciało prosić o radę z obawy przed byciem objechaną. Taka antyreklama antyforum by się zrobiła. Swoją drogą wkurza mnie, że dziewczyna prosi o dodanie otuchy, wkurza mnie taka lekkomyślność, wkurza mnie, że napisała o tych 7 razach (mogła sobie podarować i nie byłoby dyskusji). Myślę, że strach przed ciążą zrobił już swoje i nie ma po co jej dowalać.
Niestety dziewczyny MagdaP ma rację - tzn. podam przykład jak to rozwiązaliśmy na forum atopowym - jak ktoś bzdurzy, wykazuję sie elementarną niewiedzą, to do opieprzania angażuje się tylko jedna osoba - czyli ok. można opierdzielić, ale żeby nie robić nagonki.
_________________ CHLEBA I PRACY DLA WSZYSTKICH!!! SALAMI DLA WYBRANYCH!!!
Ale w tym wypadku wyżej nie myślę, że to było opierrdzielanie jakieś ;] Dziewczyny tylko zwróciły uwagę, że 7 razy to nie przypadek... Zresztą, podejrzewam, że dziewczyna sama już o tym wie ;>
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Swoją drogą wkurza mnie, że dziewczyna prosi o dodanie otuchy, wkurza mnie taka lekkomyślność, wkurza mnie, że napisała o tych 7 razach (mogła sobie podarować i nie byłoby dyskusji).
Magda sama napisalas ze Cie wkurza,mnie tez to wkurzylo wiec jej napislam i dodalam rowniez odpowiedz na pytanie.
tyle,mysle ze nie ma co roztrzasac sprawy.
Wysłany: Pon 08 Wrz, 2008 18:40
Witam Witam jezeli wezmie sie tabletki postinor i po tygodniu bedzie sie kochac z chlopakiem czy mozna zajsc po tej tabletce latwo w ciazy czy jest trudniej?Pozdrawiam prosze o odp bede wdzieczna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum