Ponieważ tamten temat zrobił się za długi do podziału...
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
guzik uprzedziłaś mnie wczoraj miałam to zrobić i w końcu mi jakoś wyleciało z głowy dzięki bardzo
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
do mnie przyszly dzisiaj ostatnie juz staniki na te pol roku i pasują, olelele
mloda dzisiaj idzie do szkoly, wspolczuje jej tych przynajmniej 13 lat gnicia w ławce :p
no iii tata wczoraj mi zafundowal ekstra motywacje do nauki
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
stotka, prowadzę sklep Teraz dojdzie mi kolejny więc szukam dobrych dostawców
Pozytyw dnia dzisiejszego - wypełniłam 300% normy. Znalazłam nowy lokal, kupiłam kabinę prysznicową, zmieniłam opony i zrobiłam cały szereg innych czynności. Poza tym pani, od której będę wynajmować lokal, jest naprawdę miłą i sympatyczną osobą. Poza tym jak się okazało jest matką znanego wokalisty, będącego jurorem w polsatowskim programie muzycznym Trochę enigmatycznie, ale chyba wiadomo o kogo chodzi
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum